Jasno
24°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
Zásah v plynových maskách odhalil drogy, zbrane a hotovosť
Zdielať na

Zásah v plynových maskách odhalil drogy, zbrane a hotovosť

BRATISLAVA / Nemalá finančná hotovosť, veľké množstvo drog či arzenál zbraní. To je výsledok policajnej razie na Záhorí, o ktorej sme vám prvé informácie priniesli už v stredu. Policajti museli zasahovať v plynových maskách.

Policajtom sa podarilo rozbiť naozaj zaujímavý biznis, ktorý mal na starosti 41-ročný Peter z Malaciek. Zistili, že muž z Malaciek rozbiehal biznis minimálne od roku 2021, odkedy mal zháňať rôzne chemikálie či tablety s účinnou látkou efedrín.

"Z ktorých v objekte na ulici Cesta mládeže v Malackách a iných miestach Bratislavského a Trnavského kraja vyrábal omamné a psychotropné látky. Jednalo sa predovšetkým o metamfetamín," informovala Silvia Šimková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Bratislava.

Policajti v areáli pekární prehľadávali niekoľko objektov

V nich sa im podarilo zaistiť práve chemikálie. Zasahovať museli v plynových maskách. Ešte predtým však boli v tichej chatovej oblasti Borského svätého Jura. Susedia, nám opísali, že na mieste kde zasahovali sa mali viackrát pohybovať rôzni ľudia. Práve tu mali policajti zaistiť pervitín, marihuanu či niekoľko tabletiek extázy. To však nebolo všetko.

"Pri domovej prehliadke bolo zaistených aj niekoľko strelných zbraní so strelivom a iným príslušenstvom," dodala hovorkyňa. Išlo pritom o rôzny arzenál, krátkych či dlhých zbraní medzi ktorými sa okrem iného nachádzala aj protipancierová zbraň.

Policajtom sa tak podarilo prekaziť biznis s drogami a zbraňami na Záhorí. 41-ročný Peter po tom, čo ho zadržali skončil vo väzbe.

Súvisiace články