Jasno
18°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
Zrážka s autami stála jedného z dvoch cyklistov život
Zdielať na

Zrážka s autami stála jedného z dvoch cyklistov život

BRATISLAVA / Tragická nehoda v Bratislave. Pri vjazde na most Apolo sa zrazili autá a cyklisti. Muž (23) na bicykli nehodu neprežil.

​Nehoda sa stala pri vjazde na most Apolo smerom z Petržalky. Cyklisti išli s najväčšou pravdepodobnosťou pri krajnici pričom do nich narazilo jedno z áut, následkom čoho sa potom zrazilo s ďalším vozidlom. 

"Z doposiaľ nezistených príčin došlo k zrážke dvoch motorových vozidiel s dvomi cyklistami. Na mieste sa nachádza aj rýchla zdravotná pomoc. V dôsledku zrážky utrpel jeden z cyklistov zranenia nezlučiteľné so životom," priblížila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková. Len 23-ročný cyklista utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. "Do nemocníc boli transportovaní traja pacienti. Muž s diagnózou polytrauma a vnútrolebkové poranenie a 38-ročný muž s poranením hlavy a maloletá osoba s poranením hlavy," priblížila Petra Klimešová, hovorkyňa operačného strediska ZZS SR.

Počas dokumentovania dopravnej nehody bola doprava smerom do centra cez most Apollo úplne uzavretá .Policajní technici tu zbierali všetky potrebné stopy. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Cesta bola uzavretá a z Petržalky sa autá do mesta cez most Apolo nedostali. Policajti ich odkláňali cez Prístavný most. Hasiči zabezpečili obe zdemolované autá proti požiaru. Príčiny dopravnej nehody zatiaľ nie sú známe. Všetkým účastníkom nehody bol zároveň nariadený odber krvi. Aby tak zistili, či niekto z nich nebol pod vplyvom alkoholu. "Presné príčiny  okolnosti tejto nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodala Klimešová. 

Súvisiace články