Oblačno
14°
Bratislava
Ľuboš, Ľubor
24.9.2024
Polícia pátra po nezvestnom Michalovi už takmer dva týždne. Nevideli ste ho?
Zdielať na

Polícia pátra po nezvestnom Michalovi už takmer dva týždne. Nevideli ste ho?

NITRA / 42-ročný Michal Ďuriš z Nitry odišiel pred takmer dvomi týždňami z domu a odvtedy ho nikto nevidel. Už niekoľko dní ho hľadá rodina a polícia. Pomáha aj pohotovostný pátrací tím. Špeciálna kynologická záchranná služba pátrala aj v rieke.

Muž zmizol ešte minulý týždeň v sobotu 21. septembra podvečer z Lužianok, podľa kamerových záznamov sa vybral k mostu k rieke Nitra. Domov neprišiel a preto rodina zalarmovala políciu. Už minulý týždeň urobili niekoľko pátracích akcií, a pokračovali aj dnes 24. septembra. "Prehľadával sa aj Drážovský kostolík, blízke lesy a húštiny," informoval Bruno Hauer z Pohotovostného pátracieho tímu. Poďa informácií TV JOJ, Michal má rodinné problémy. Ukázalo sa, že v čase zmiznutia si z domu nezobral žiadne veci. "Mobilný telefón so sebou nemal, preto sa im ho polícii nepodarilo lokalizovať," dodal Hauer.

Rieku Nitru prehľadávali aj so špeciálne cvičeným psom. Taktiež prehľadávali aj široké okolie. "Je nádej, keď je vo vode, tak by sme mali označiť aspoň približné miesto," opísal Alexander Berek zo Špeciálnej kynologickej záchrannej služby. S člnom prehľadávali niekoľkokilometrový úsek rieky Nitra. Prešli ho pre istotu aj dva krát. "Bude to dosť náročné, lebo aj vietor fúka a tie pachy, pokiaľ sa dostanú trošku hore, k tej tečúcej vode," dodal Berek.

Michala Ďuriša sa nájsť nepodarilo. Ak by ste vedeli poskytnúť informácie, alebo ho niekde videli, kontaktujte políciu. "Ma krátke hnedé vlasy, šedivú ofinu, zelenomodré oči a mierne kolísavú chôdzu," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Nitra Jana Šinková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy