Oblačno
18°
Bratislava
Cyprián
27.9.2024
Zvrat v prípade Maddie McCannovej: Šokujúce priznanie hlavného podozrivého
Zdielať na

Zvrat v prípade Maddie McCannovej: Šokujúce priznanie hlavného podozrivého

Archívna reportáž

Minulý rok nastal posun v prípade zmiznutej Maddie McCannovej po tom, čo polícia prehľadávala dôkazy nájdené v portugalskom jazere.

BRAUNSCHWEIG / Sledovaný prípad zmiznutia mladej Maddie McCannovej sa pravdepodobne dočká posunu. Podľa informácií TN.cz sa hlavný podozrivý mal svojmu spoluväzňovi priznať k únosu dieťaťa. Jedným dychom ho požiadal o zlikvidovanie dôkazov v jeho úkryte, vyjadril sa na súde v Nemecku.

​Ako uvádza portál TNCZ Podľa najnovších informácií sa Christian Brückner priznal spoluväzňovi k únosu dieťaťa a to práve počas lúpeže v Portugalsku. Popri priznaní ho poprosil aj o zničenie jeho úkrytu, hneď po tom, ako sa dostane z väzenia, informuje portál The Sun. Úkryt bol prehľadaný nemeckou FBI, avšak okrem rôznych dátových úložísk nenašli nič a súvislosť k prípadu Maddie nie je políciou potvrdená.

Nachádzal sa v oblasti, kde sú hotely a žijú tam bohatí ľudia. Bolo tam otvorené okno, ktorým sa dostal dovnútra. Peniaze nenašiel, ale uniesol dieťa,“ zveril sa spoluväzeň pri súde v Braunschweigu. “Pýtal sa ma, či je možné odobrať DNA z pochovaného dieťaťa, doplnil.

V júni 2020 bol Brückner označený nemeckými kriminalistami, ako najpravdepodobnejší páchateľ a to aj napriek tomu, že proti nemu zatiaľ neboli vznesené žiadne konkrétne obvinenia, informuje BBC.

Maddie McCannová bola unesená 3. marca 2007 z apartmánu v portugalskom letovisku Praia de Luz. Od tej doby je nezvestná a v jej prípade nenastali žiadne zásadnejšie posuny.

Brückner si momentálne odpykáva trest za znásilnenie seniorky. O jeho ďalších zločinoch sme nedávno informovali v tomto článku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy