Polojasno
15°
Bratislava
Cyprián
27.9.2024
V Krompachoch vyčíňa úchyl. Ženy hlásia opakujúce sa incidenty
Zdielať na

V Krompachoch vyčíňa úchyl. Ženy hlásia opakujúce sa incidenty

KROMPACHY / Na pozore sa musia mať ženy v Krompachoch. Po meste sa údajne pohybuje minimálne jeden úchylák, ktorý ukazuje svoje prirodzenie. Podľa ženy, ktorá s ním mala skúsenosť, nezostalo iba pri vytiahnutí "mužskej pýchy" z nohavíc.

Žena kráčala ku kozmetičke, keď si v týchto miesta všimla muža za sebou. Keď sa otočila, vytiahol svoj pohlavný úd. Išlo o 19-ročnú študentku, ktorá ako tvrdí ani nebola vyzývavo oblečená. "Za mnou išiel občan, ktorý si vytiahol svoj pohlavný orgán a začal si honiť. Dosť nepríjemný pohľad to bol. Ale tak som skríkla, tak sa otočil a išiel preč," povedala poškodená žena.

Neznámy muž sa podľa Krompašanky zľakol a ona sa rýchlo dostala do bezpečia ku kozmetičke. Vraj sú podobné incidenty v tomto meste dosť časté. Žena si myslí, že páchateľ nebol úplne pri zmysloch. "Je to dosť časté tam v Krompachoch, no nikto to nerieši. Tam stále fetujú, kupujú si acetón," pokračovala žena.

Obyvatelia Krompách majú v potenciálnom riešení jasno, "odrezať mu, rovno odrezať. Viac neukáže nikomu." Vedenie mesta však oficiálne o ničom nevie.

O probléme sa dozvedeli iba zo sociálnych sietí

"Ja by som chcel aj apelovať na ľudí, pokiaľ sa niečo také stane, máme tu orgány činné v trestnom konaní. Či už mestskú alebo štátnu políciu. Aby to bolo podané, aby sa to mohlo riešiť. Nakoľko do dnešného dňa nebolo podané žiadne trestné oznámenie. Čo sa týka verejnej sociálnej siete, tam to bolo spomenuté, ale tieto tri udalosti neboli vôbec zaznamenané na polícií," uviedol primátor Krompách Dárius Dubiňák.

Zatiaľ nie je zrejmé, či ide o jedného alebo viacerých páchateľov. V meste majú bohatý kamerový systém. Ulice stráži vyše 60 kamier. Primátor poprosil aj políciu o zvýšený dohľad a precíznejšiu kontrolu. Muž je podozrivý z trestného činu výtržníctva.

"V tejto súvislosti môžeme potvrdiť, že polícia uvedenými informáciami disponuje, a intenzívne pracuje na objasnení prípadu, v úzkej spolupráci s Mestskou políciou Krompachy," uzavrela hovorkyňa KR PZ Jana Mésarová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy