Polojasno
15°
Bratislava
Cyprián
27.9.2024
V záhradkárskej osade našli telo dôchodkyne. Kriminalisti preverujú okolnosti smrti
Zdielať na

V záhradkárskej osade našli telo dôchodkyne. Kriminalisti preverujú okolnosti smrti

PRIEVIDZA / Nehybné telo 79-ročnej ženy objavili v prievidzskej záhradkárskej osade. Tamojší kriminalisti tak boli v teréne takmer celú noc. Žena ležala pri kôlni. Ohliadajúci lekár cudzie zavinenie nevylúčil a preto dôkladne zadokumentovali stopy.

Do prievidzskej záhradkárskej osady 600-ročnice smerovalo okolo polnoci viacero policajných hliadok. "Dnes v nočných hodinách bolo v záhradkárskej osade v Prievidzi nájdené nehybné telo 79-ročnej ženy bez známok života," uviedla vedúca oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ Ingrid Krajčíková.

Dôchodkyňu našli ležať pri kôlni za chatkou. Pomoci jej už nebolo. "Chodieva sem skoro každý deň, ale nespáva tu. Povedala, že ona sa tu bojí spať, tak nespí," povedala suseda. Vždy večer odchádzala domov, do svojho bytu v Prievidzi. Včera večer sa ale nevrátila. Jej najbližší tušili, že je zle. Privolaný lekár nevylúčil cudzie zavinenie a preto si prípad prevzali prievidzskí kriminalisti.

"Obhliadajúci lekár na mieste nevedel vylúčiť cudzie zavinenie a bola nariadená pitva," priblížila Krajčíková. Kriminalisti teda pracovali aj s verziou, že dôchodkyňu mohol niekto zabiť. Stopy na mieste preto zaisťovali niekoľko hodín. "Poverený príslušník obvodného oddelenia začal trestné stíhanie vo veci usmrtenie," zakončila Krajčíková. Popoludní súdni lekári policajtom oznámili, že dôchodkyňa násilnou smrťou nezomrela. Čo presne sa stalo je predmetom vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy