Jasno
11°
Bratislava
Jarolím
30.9.2024
Policajný zásah v podniku: Zaistili vrecká s bielou kryštalickou látkou
Zdielať na

Policajný zásah v podniku: Zaistili vrecká s bielou kryštalickou látkou

BRATISLAVA / Polícia v sobotu (28. 9) v jednom z bratislavských podnikov zaistila u viacerých osôb plastové vrecká s obsahom bielej kryštalickej látky. Pravdepodobnú prítomnosť omamných a psychotropných látok na mieste označili aj služobné psy. TASR o tom informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

Päť osôb bolo obmedzených na osobnej slobode

"V sobotu (28.9.) krátko pred 00.30 h sa v jednom z podnikov v centre Bratislavy uskutočnila súčinnostná akcia, na ktorej sa na základe žiadosti príslušníkov Finančnej správy SR, zúčastnili okrem mobilnej jednotky Úradu hraničnej a cudzineckej polície Prezídia Policajného zboru (PZ) aj policajti Okresného riaditeľstva PZ," uviedol hovorca bratislavskej krajskej polície.

Ako priblížil, päť osôb bolo obmedzených na osobnej slobode a eskortovaných na policajné oddelenie. V tejto súvislosti bolo podľa jeho slov začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu neoprávneného prechovávania omamnej a psychotropnej látky v piatich prípadoch. "Po vykonaní potrebných úkonov boli osoby prepustené na slobodu. Vyšetrovanie naďalej pokračuje," doplnil.

Szeiff dodal, že akcia bola zameraná na kontrolu vydávania príjmových dokladov či problematiku eKasy. Policajti sa podľa neho zamerali na odhaľovanie násilnej a drogovej trestnej činnosti. "Zaistené predmety boli zaslané Kriminalistickému a expertíznemu ústavu PZ k ďalšiemu expertíznemu skúmaniu," uzavrel.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy