Polojasno
20°
Bratislava
Arnold
1.10.2024
Vodič nedal počas jazdy prednosť. Výsledkom sú tri zdemolované autá a štyria zranení
Zdielať na

Vodič nedal počas jazdy prednosť. Výsledkom sú tri zdemolované autá a štyria zranení

MICHALOVCE / Tri zdemolované autá a štyria zranení. Taká je bilancia nehody v obci Dúbravka, v okrese Michalovce. Spôsobil ju vodič, ktorý na križovatke nedal prednosť prichádzajúcemu vozidlu. 17-ročnému dievčaťu musel na pomoc letieť záchranársky vrtuľník.

Na križovatke došlo k zrážke troch vozidiel. Príčinou nehody bolo nedanie prednosti v jazde. Vodič Fabie smeroval rovno na obec Falkušovce, no z pravej strany nedal prednosť vodičovi, ktorý išiel po hlavnej. V tom došlo k zrážke. Náraz ho ešte odhodil do ďalšieho vozidla.

"Nevidel značku, alebo čo, nedal prednosť. Ale tadiaľ nechodí nikdy, len teraz išli prvýkrát tadiaľ," hovorí svokor vodiča Fabie. "Ja som išiel odtiaľ a on išiel tu dosť rýchlo. Narazil do mňa a odhodilo ho do toho auta," uviedol ukrajinský vodič Mercedesu.

Vo Fabii sa viezli traja ľudia

17-ročnej spolujazdkyni museli z auta pomáhať záchranné zložky. Podľa svedkov sa nevedela sama postaviť. Na miesto prileteli leteckí záchranári, ktorí ju s podozrením na otras mozgu previezli do Košíc. Ďalší traja účastníci nehody vyviazli s ľahkými poraneniami. Alkohol u ani jedného z vodičov policajti nezistili. 19-ročnému šoférovi, ktorý nehodu zavinil na mieste zadržali vodičský preukaz.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy