Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Levoslav
2.10.2024
Vodič tragickej nehody pri moste Apollo bude stíhaný na slobode
Zdielať na

Vodič tragickej nehody pri moste Apollo bude stíhaný na slobode

BRATISLAVA / Tridsaťosemročný vodič, ktorý pred necelými dvoma týždňami spôsobil v hlavnom meste pri moste Apollo tragickú dopravnú nehodu, bude stíhaný na slobode. Rozhodla o tom sudkyňa Krajského súdu v Bratislave, ktorá zamietla sťažnosť prokurátorky. Tá obvinenému navrhovala väzbu z obavy pre pokračovanie v trestnej činnosti.

​Pri spomínanej nehode prišiel na mieste o život 23-ročný cyklista a jeho o dva roky starší kamarát, ktorý skončil s vážnymi zraneniami v nemocnici, podľa informácií televízie JOJ takisto včera zomrel. 38-ročný Peter z okresu Dunajská Streda čelí obvineniu z usmrtenia. V krvi nemal alkohol ani žiadne iné drogy. Na priebeh nehody si nepamätá. Dôvodom mal byť epileptický záchvat.

"Dokázané v zásade nie je nič. My sme len na začiatku samotného vyšetrovania. Ja sa neviem relevantne vyjadriť k dôvodom, prečo ten priebeh dopravnej nehody dopadol tak ako dopadol, ale správne tie indície nasvedčujú tomu, že asi bol pod epileptickým záchvatom," povedal právny zástupca obvineného vodiča Ivan Brilla.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy