Zatiahnuté
15°
Bratislava
Stela
3.10.2024
Po zrážke s taxíkom umrela chodkyňa, ktorá bola údajne na ceste mimo priechodu pre chodcov
Zdielať na

Po zrážke s taxíkom umrela chodkyňa, ktorá bola údajne na ceste mimo priechodu pre chodcov

BRATISLAVA / V Bratislave sa v poobedných hodinách vo štvrtok 3. októbra stala vážna dopravná nehoda. Pri Patrónke v smere do centra je pre nehodu obmedzená doprava na križovatke Brnianska a Prokopa Veľkého. Na mieste sa zrazili dve osobné autá. Jedna osoba bola zakliesnená vo vozidle. Jedným zo zúčastnených vozidiel bola taxi služba. Na mieste zasahujú hasiči a policajti. Jednu osobu museli na mieste oživovať. Napriek snahe záchranárov sa osobu nepodarilo zachrániť na zraneniam podľahla.

Podľa informácií TV JOJ mala chodkyňa údajne prechádzať cez cestu mimo prechodu pre chodcov. Vodič vozidla taxi služby sa údajne na poslednú chvíľu snažil zrážke vyhnúť. Vodič však nedokázal zrážke zabrániť. Chodkyňa na mieste podľahla. Vodič a spolujazdkyňa boli prevezení do nemocnice. V druhom vozidle sa nikto zo zúčastnených nezranil.

"V dôsledku dopravnej nehody sa zranili 2 osoby a jedna osoba bola usmrtená. Hasiči po príjazde na miesto udalosti asistovali zdravotníckym záchranárom pri kardiopulmonálnej resuscitácii zranenej osoby a zároveň jednu zakliesnenú osobu vyslobodili z vozidla prostredníctvom hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia. Zasahujúci hasiči na vozidlách tiež vykonali protipožiarne opatrenia," uviedol Štefan Koči, hovorca KR HaZZ v Bratislave. Doplnil, že hasiči vykonali na mieste protipožiarne opatrenia. Presné príčiny, ako aj okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy