Zatiahnuté
14°
Bratislava
Stela
3.10.2024
Polícia preverovala údajnú bombovú hrozbu v autobusoch v Myjave a okolí
Zdielať na

Polícia preverovala údajnú bombovú hrozbu v autobusoch v Myjave a okolí

Archívne video

MYJAVA / Polícia preverovala vo štvrtok popoludní údajnú bombovú hrozbu v autobusoch v Myjave a okolí. Odstavené boli desiatky autobusov. Pred 15.00 hodine sa prímestská autobusová doprava vrátila do fungovania podľa svojho cestovného poriadku. TASR to uviedla hovorkyňa Slovenskej autobusovej dopravy (SAD) Trenčín Ivana Strelcová.

Prvý autobus, ktorý bol odstavený a kontrolovaný políciou, sa nachádzal na autobusovej stanici v Senici. "O 13.00 hodine už boli postupne odstavované a kontrolované aj ostaté autobusy. V tom čase sa to týkalo viac ako 30 autobusov SAD Trenčín v celom regióne," priblížila s tým, že autobusová doprava na území Myjavy bola v tom čase takmer nefunkčná, meškala a v podstate stála. "Postupne k autobusom prichádzali hliadky polície a vykonávali obhliadku vnútorných priestorov i motorovej a batožinovej časti vozidiel," dodala.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Petra Klenková TASR uviedla, že bezpečnosť občanov zostáva pre políciu naďalej prioritou. "Polícia pokračuje v prijatých bezpečnostných opatreniach v súvislosti s výhražnými správami adresovanými rôznym subjektom. V žiadnom prípade sa reálna hrozba nepotvrdila. V každom prípade výhražnej správy polícia vedie trestné konanie, bližšie informácie nie je možné poskytnúť," doplnila.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy