Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
František
4.10.2024
Z kaviarne odišiel s plnými vreckami. Poznáte muža na záberoch?
Zdielať na

Z kaviarne odišiel s plnými vreckami. Poznáte muža na záberoch?

MALACKY / Prišiel do kaviarne, nič si neobjednal a odišiel výrazne bohatší. Hovorím o zlodejovi, ktorý v Malackách okradol staršiu pani o doklady, mobil, peňaženku a kľúče od bytu. Jeho konanie sa podarilo zachytiť na kameru. Možno ho práve vy spoznáte a pomôžete dolapiť.

​Muž, ktorý kradol v miestnej kaviarni, pravdepodobne nekonal takto prvýkrát. Stačilo mu pár sekúnd, aby obral dôchodkyňu o kabelku. Skupina kamarátok sa v popoludňajších hodinách vybrala na kávu do obľúbeného podniku. Pravdepodobne si ich páchateľ, predtým než vošiel dnu, vytipoval cez výklad. "Bolo to také veľmi rýchle. Prišiel, sadol si, pani okradol veľmi distingvovane, pretože to už určite musel mať natrénované a možno behom minúty odišiel. To bolo čašníkom zvláštne, že sa zdvihol a odišiel," povedal majiteľ podniku Daniel Kuba.

Po čase si pani všimla, že jej chýba kabelka. Vtedy si personál uvedomil, že za tým môže byť "rýchly" návštevník. "Podľa kamerových záznamov sme zistili, že je to naozaj on. Pani by to každopádne mala oznámiť. Podať trestné oznámenie, aby sa to vyriešilo, aby bol páchateľ potrestaný, pretože takéto veci určite nechceme dopúšťať. Obzvlášť starým ľuďom. Predsa ľudia na penzií to nemajú jednoduché," dodal Kuba. Ak ste muža na záberoch spoznali, pošlite nám email na [email protected] alebo priamo kontaktujte políciu na čísle 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy