Skoro jasno
18°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Muž napadol priateľku nožom, opakovane ju udieral päsťami. Zastavila ho až policajná hliadka
Zdielať na

Muž napadol priateľku nožom, opakovane ju udieral päsťami. Zastavila ho až policajná hliadka

HUMENNÉ / Muž s nožom v ruke napadol svoju priateľku - viackrát sa ním zahnal, udieral ju päsťami a po celý čas vulgárne kričal. Všetko sa dialo v jednom z humenským bytov. Zasiahnuť musela policajná hliadka a na miesto privolali aj záchranku. Muža už obvinili z nebezpečného vyhrážania. Dnes si pred našou kamerou neustále zakrýval tvár.

Nepovedal ani jedno slovo. Muž kráčal na súd v sprievode policajtov a po celý čas sa snažil zakrývať si tvár. Pravú ruku mal obviazanú. Podľa obvinenia mal napadnúť svoju priateľku s nožom v ruke. Žene sa vyhrážal, vulgárne kričal a s nožom sa podľa informácií TV JOJ viackrát zahnal. Priateľku mal biť aj päsťami. Domáce násilie ukončila až privolaná policajná hliadka.

"Humenčan mal fyzicky napadnúť ženu, pričom sa jej mal vyhrážať zabitím," uviedla hovorkyňa KR PZ Jana Ligdayová. Muž strávil niekoľko dní v cele policajného zaistenia. Prokurátor následne podal podnet na jeho väzobné stíhanie. "Obvinený trestne stíhaný pre nebezpečné vyhrážanie bol vzatý do väzby na základe dôvodnej obavy, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti," informovala hovorkyňa súdov Ivana Petrufová.

Súd v tomto prípade nenahradil väzbu dohľadom probačného a mediačného úradníka a taktiež takúto žiadosť obvineného muža zamietol. Rozhodnutie okresného súdu v Humennom je právoplatné.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy