Skoro jasno
18°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Muž onanoval pri materskej škole. Hrozia mu 3 roky väzenia
Zdielať na

Muž onanoval pri materskej škole. Hrozia mu 3 roky väzenia

HUMENNÉ / Na neprístojné správanie si vybral najmenej vhodné miesto. Muž sa pri materskej škole nielenže vyzliekal, ale aj onanoval. Stalo sa to v popoludňajších hodinách. Našťastie ho zbadala zamestnankyňa škôlky. 38-ročný muž tak skončil na policajnej stanici.

K udalosti došlo na jednom z najväčších humenských sídlisk. Stalo sa to v popoludňajších hodinách. Muž si pre nedôstojné správanie nevybral hocijaké miesto, ale rovno lokalitu pri materskej škôlke. Jeho konanie si našťastie včas a ako prvá všimla dospelá osoba. "Oznamovateľkou bola zamestnankyňa MŠ, ktorá promptne oboznámila policajné zložky, vyučovací proces v konkrétnej materskej škole prebiehal bez narušenia," uviedol hovorca mesta Humenné Marián Škuba.

Aj vďaka okamžitému oznámeniu policajti zistili, že v nedôstojnej úlohe sa ocitol 38-ročný muž z osady Podskalka. "V blízkosti jednej z materských škôlok sa mal dopustiť hrubej neslušnosti. Svojím konaním vyvolával verejné pohoršenie, obnažoval sa," priblížila hovorkyňa KR PZ Jana Ligdayová. Tým to však neskončilo. Muž pokračoval aj sebaukájaním. Nakoniec však skončil na policajnej stanici. Policajti tento prípad vyšetrujú ako trestný čin výtržníctva a vo veci už aj začali trestné stíhanie. Muža za skutku obvinili.

Po výsluchu ho prepustili na slobodu

"Obvinenému mužovi hrozí podľa trestného zákona trest odňatia slobody až na tri roky," informovala Ligdayová. "Tento incident sa udial mimo areálu školy. Ja môžem len vyzvať verejnosť, ak k takej udalosti dôjde a budú toho svedkom, aby hneď informovali políciu, pomôže to k dolapeniu páchateľa," vyjadril sa Škuba.

Policajti sa totiž stretli s tým, že ohlásenie takéhoto správania oznamovateľom trvá aj niekoľko dní, čo sťažuje ich prácu. "Stalo sa nám už aj tak, že pani zavolala po troch dňoch, kde už šanca na objasnenie bola nízka," vysvetlil náčelník MsP Miroslav Jevič.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy