Oblačno
14°
Bratislava
Slavomíra
10.10.2024
Vodič preletel z parkoviska pred školou, zastavil ho až stojan na bicykle
Zdielať na

Vodič preletel z parkoviska pred školou, zastavil ho až stojan na bicykle

PREŠOV / Kuriózna nehoda sa stala v stredu (9.10) večer v Prešove. Pred jednou zo základných škôl v širšom centre mesta vyletelo z parkoviska auto ponad obrubník a vpálilo do iného zaparkovaného auta. Vodičovi vraj ušla noha na plyn.

​Stalo sa to na mieste pred základnou školou. Z parkoviska naproti znenazdajky vyletelo auto, ktoré preletelo cez obrubník a cestu a následne vpálilo do zaparkovaného auta, ktoré stálo pri chodníku. Náraz bol taký silný že auto, do ktorého narazil, vyletelo z parkovacieho miesta na chodník. Zastavilo sa až v stojane na bicykle. "Tu detský bicykel bol pod tým autom, detský bicykel," povedal okoloidúci.

Je to miesto kadiaľ aj ľudia prechádzajú zo širšieho do historického centra mesta. Blízko je aj obchodné centrum. Akoby zázrakom sa nestalo nič ani nikomu okolo. Vodič nám mimo kameru povedal, že to bola nešťastná náhoda, vraj mu ušla noha na plyn. "Dychová skúška na alkohol u vodiča bola negatívna. Prípad bol zaevidovaný ako škodová udalosť," uviedla hovorkyňa KR PZ Jana Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy