Skoro jasno
10°
Bratislava
Valentína
11.10.2024
Nešťastie na sídlisku: Z okna štvrtého poschodia paneláka vypadlo 4-ročné dievčatko
Zdielať na

Nešťastie na sídlisku: Z okna štvrtého poschodia paneláka vypadlo 4-ročné dievčatko

ŽILINA / Veľmi smutná udalosť sa odohrala na jednom zo žilinských sídlisk. Z okna štvrtého poschodia vypadlo malé dieťa a jeho zranenia si vyžiadali prevoz do nemocnice. Podľa našich informácií ide o štvorročné dievča.

Nešťastie sa udialo na sídlisku Hájik. Ženy, ktoré žijú v tom istom vchode nám opísali chvíle hrôzy, keď dievčatko vypadlo z bytu paneláka. "Prišla som z roboty, dcéra videla, ako padá dieťa zo štvrtého poschodia, kde bolo otvorené okno. Je to 4-ročné dievčatko, ktoré strážila stará mama, spadlo na zem," priblížila svedkyňa.

"Susedia boli v okne, nado mnou, čo bývajú a že volali tí susedia sanitku," povedala ďalšia suseda. "Na základe doposiaľ vykonaného šetrenia bolo zistené, že cez otvorené okno vypadlo zo 4. poschodia maloleté dieťa," informovala hovorkyňa KR PZ Zuzana Šefčíková.

Na miesto hneď vyrazili záchranári

"Dieťa utrpelo zranenia, ktoré si vyžiadalo jeho okamžitý prevoz do nemocnice," pokračovala Šefčíková. Dievčatko leží na detskom ARE martinskej nemocnice. "Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženie na zdraví. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie a pre citlivosť prípadu nebudeme k veci poskytovať žiadne bližšie informácie," zakončila hovorkyňa Šefčíková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy