Jasno
15°
Bratislava
Maximilián
12.10.2024
Karma im to vrátila. Zlodeji, ktorí okradli kuriéra, havarovali priamo pred ním
Zdielať na

Karma im to vrátila. Zlodeji, ktorí okradli kuriéra, havarovali priamo pred ním

NITRA / Kuriéra, ktorý roznášal balíky okradli v Nitre zlodeji. Z auta, mužovi zobrali peňaženku, v ktorej mal približne 2500 eur. Podľa kamerových záznamov sa podarilo odhaliť auto, ako aj tvár zlodeja. Kým polícia po nich pátrala, okradnutý kuriér dva týždne po krádeži zažil neuveriteľnú vec. Pred jeho očami sa stala nehoda, no a účastníkmi boli práve podozriví zlodeji.

Kuriér na sídlisku v Nitre roznášal balíky. Stál so zákazníčkou v blízkosti dodávky a podal jej do ruky zásielku. Následne jej chcel vydať 5 eur a išiel do auta po peňaženku. "Len som sa otočil k pani som podával balík ona mi dávala peniaze. Prešlo 10 sekúnd a peňaženka bola fuč," hovorí okradnutý kuriér Marián.

Na miesto smerovala polícia, až kamerové záznamy z neďalekej budovy odhalili čo sa udialo. "Tam bolo vidieť, že vozidlo zastavilo a vystúpila osoba. Otvorila si tieto dvere, nahla sa a zobral peňaženku," vysvetľuje Marián.

Zlodeji boli mimoriadne rýchli

Podľa kamerových záznamov celá krádež trvala iba 6 sekúnd. "Bolo vidieť krásne ŠPZ vozidla, o aké vozidlo ide a a ešte aj osoby," dodáva Marián. Bolo to auto z Námestova a polícia na prípade pracovala. Prešli dva týždne od krádeže a kuriér prechádzal centrom mesta a zažil šok.

"Zbadal som, že dve vozidlá narazili do seba. Hneď mi to vyrazilo dych. Toto vozidlo bolo práve to, čo bolo na kamerovom zázname," uviedol Marián. Hneď zavolal políciu. "Ich to dobehlo. Voláme to ľudsky, že karma vás dobehne," hovorí Marián.

Po nehode tak posádka auta - trojica mužov - putovala na policajné oddelenie, kde mali čo vysvetľovať. "Polícia v Nitre začala stíhanie pre trestný čin krádeže," informovala policajná hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Nitre Jana Šinková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy