Zatiahnuté
11°
Bratislava
Koloman
13.10.2024
Smrť v potoku: Až pitva určí presnú príčinu úmrtia
Zdielať na

Smrť v potoku: Až pitva určí presnú príčinu úmrtia

BARDEJOV / Polícia na východe Slovenska preveruje úmrtie muža, ktoré telo našli nehybne ležať v potoku. Podľa prvotných zistení ide o muža, ktorý mal byť na jednej z chát s partiou iných ľudí. Polícia začala v prípade trestné stíhanie. Na tele bude vykonaná pitva.

K nešťastnej udalosti došlo v chatovej a záhradkárskej lokalite blízko mesta. Na jednej z chát mala byť podľa informácií od miestnych nejaká partia ľudí. Presné okolnosti nateraz nie sú známe.

"Tam je záhradkárska osada. Tam majú aj chatky aj záhrady, " hovorí o pátraní jedna zo žien, ktorá žije blízko miesta činu. "Nejaká partia tam boli a jeden z nich sa utopil, " vyjadrila sa ďalšia zo susied. 

Na miesto nálezu prišli policajti aj hasiči. Privolaná bola aj obhliadajúca lekárka. Tá podľa prvotných zistení nezistila na tele žiadne stopy po násilí. Na tele však bude vykonaná pitva, ktorá určí presnú príčinu smrti.

"Našli ho v potoku. Áno, jeden z nich sa utopil, " zhrnula celú situáciu jedna zo susied. "Potom išli pešo policajti a tu stretli jedného pána, čo sa vracal asi z Kronera, neviem. Aj on im ukazoval, že tu a tak hore, hej? No tak oni potom išli s ním, " informovala jedna z vypovedajúcich obyvateliek.

Voda v potoku však nie je vôbec hlboká. Mužovi sa potom ako ho našli už nedalo pomôcť. Okolnosti tragédie už preveruje polícia. V prípade bolo začaté trestné stíhanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy