Oblačno
12°
Bratislava
Koloman
13.10.2024
Nechutný incident v Seredi: Muž sa obnažoval na mieste plnom detí
Zdielať na

Nechutný incident v Seredi: Muž sa obnažoval na mieste plnom detí

SEREĎ / V Seredi na frekventovanej ceste sa obnažoval muž v stredných rokoch. Pohoršení okoloidúci volali na políciu, ktorá mala na tom mieste nainštalovanú kameru. Výtržník už pozná aj verdikt súdu.

Mestskí policajti o pohybe tohto cudzinca vedeli už niekoľko týždňov. Pohyboval sa po meste, bol bezdomovec. Hovoril po maďarsky.

"V popoludňajších hodinách v čase, keď je najväčšia premávka po tejto ulici a tu chodia najviac deti zo školy a zo škôlky nám viacerí občania volali, " hovorí o incidente náčelník Mestskej polície v Seredi, Ladislav Fabo. 

Výtržníka mohli vidieť ľudia aj z autobusovej zastávky. "Okamžite sme preverili kamerové záznamy, paralelne s tým bola vyslaná aj policajná hliadka a bolo zistené, že nám známy bezdomovec s maďarskou štátnou príslušnosťou si dáva dole tepláky a ukazuje teda svoje prirodzenie, " znova Ladislav Fabo.

​Mestskí policajti výtržníka zadržali na mieste. Cudzinec sa vôbec nebránil a nastúpil do vozidla mestskej polície. "Policajti zo Serede obvinili 45-ročného občana Maďarska za to, že sa mal odhaľovať a nevhodne sa sexuálne správať na verejnosti, pričom sa mal minimálne dvakrát obnažiť a začať sa chytať rukou, "

Podľa hovorkyne krajského súdu, sudkyňa vydala trestný rozkaz na základe ktorého obvineného uznala za vinného z prečinu výtržníctva.

"Obvinenému bol uložený trest odňatia slobody vo výmere tri mesiace, s podmienečným odkladom na skúšobnú dobu jeden rok. Zároveň mu bol uložený trest zákazu pobytu v meste Sereď na jeden rok. Trestný rozkaz je právoplatný, " informuje o obvineniach hovorkyňa Krajského riaditeľstva v Trnave, Veronika Dachová. 

"Mali by ho zobrať a liečiť, a nie ho nechajú behať po slobode, " uzatvára celú situáciu jeden zo svedkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy