Skoro jasno
10°
Bratislava
Terézia
15.10.2024
Policajná naháňačka ako z grotesky: Jazdu pod vplyvom omamných látok a bez vodičáku zakončil v kríkoch
Zdielať na

Policajná naháňačka ako z grotesky: Jazdu pod vplyvom omamných látok a bez vodičáku zakončil v kríkoch

BRATISLAVA / Pod vplyvom omamných látok, bez vodičáku a na úteku. Bratislava zažila jednu z ďalších rušných nocí. To, čo predvádzal šofér na cestách pripomínalo filmovú scénu. Nezastavili ho policajti ani ostrovček na kruhovom objazde.

Šialené manévre, ľudia v ohrození a policajti v pätách. Aj takto by sa dala opísať nočná naháňačka bratislavskou Petržalkou. Šofér na Audi si upaľoval cez mesto, keď ho namerala hliadka. Miesto toho, aby zastavil dupol ešte viac na plyn. Nezastavili ho ani majáky. V jednom okamihu prešiel krížom cez obrovský trávnatý ostrovček na kruhovom objazde a unikal ďalej.

Prechádzal do protismeru až sa dostal do obytnej zóny, kde sa v obrovskej rýchlosti chcel stratiť policajtom. Nakoniec to skončilo tak, že nevytočil zákrutu, rozbil plastovú lampu a vrazil do zábradlia. Ani zdemolované auto ho neprinútilo vzdať sa. Dopravákom začal utekať a skryl sa im v kríkoch. Do pár minút ale 43-ročného chlapa našli a zistili, že za volantom nemal čo robiť, pretože rok nemôže šoférovať. Aby toho nebolo málo odbery ukázali, že mal v sebe hneď niekoľko drog.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy