Jasno
17°
Bratislava
Uršuľa
21.10.2024
Brutálna vražda: Lekárku objavili dobitú, podozrivý sa pokúsil o samovraždu
Zdielať na

Brutálna vražda: Lekárku objavili dobitú, podozrivý sa pokúsil o samovraždu

Archívna reportáž

Nedávno sme informovali o vražde mladej ženy v Prahe

PLZEŇ / Plzenskí policajti už od nedele 20. októbra vyšetrujú kruté ukončenie života mladej lekárky. Jej telo bolo nájdené v byte, v mestskej časti Vinice, kde sa nachádzal aj podozrivý vrah. Informácie ohľadom prípadu priniesol internetový portál Novinky.cz.

Po mužovi podozrivom z vraždy pátrala polícia už niekoľko hodín pred nálezom. Plzenskí kriminalisti dostali informáciu, že muž napadol a zviazal ženu počas toho istého dňa. Tej sa podarilo uniknúť a zavolať hliadku. Informoval portál Novinky.cz.

Zásahová jednotka sa dostala do bytu obete okolo polnoci. Vo vnútri sa im naskytol príšerný pohľad. Mladá žena bola dobitá, zatiaľ čo sa jej potencionálny vrah pokúšal spáchať samovraždu. Jeho pokus nebol úspešný a vyviazol iba s pár reznými ranami. Polícia ho okamžite odviezla do nemocnice. Obeť aj páchateľ pracovali v rovnakej okresnej nemocnici a poznali sa osobne.

Okolnosti spojené s prípadom sú stále neúplné a polícia pracuje na ich objasnení.

“Zaoberáme sa obzvlášť závažnými skutkami násilného charakteru. Viac informácií doručíme neskôr, ” uviedla krajská policajná hovorkyňa Pavla Burešová.

Najčítanejšie správy