Jasno
10°
Bratislava
Uršuľa
21.10.2024
Bodnutia do chrbta a ruky: Polícia vyšetruje desivú vraždu
Zdielať na

Bodnutia do chrbta a ruky: Polícia vyšetruje desivú vraždu

VEĽKÉ KAPUŠANY / Polícia vyšetruje vraždu 60-ročnej ženy vo Veľkých Kapušanoch v okrese Michalovce. Bezvládne telo ženy s ranami v oblasti chrbta na dvore pred rodinným domom našli jej príbuzní a susedia v nedeľu (20. 10.) dopoludnia. Ako košická krajská polícia informovala na sociálnej sieti, podozrivú osobu vypátrali a zadržali v nedeľu večer.

Polícia spresnila, že podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania mala osoba podozrivá zo spáchania tohto skutku v doposiaľ presne nezistenom čase neoprávnene vniknúť do interiéru rodinného domu, kde sa voľne pohybovala.

"V úmysle usmrtiť poškodenú 60-ročnú ženu jej doposiaľ nezisteným ostrým predmetom najmenej dvakrát bodla do oblasti chrbta a najmenej trikrát do oblasti ruky. Týmto konaním boli žene spôsobené zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a žena im na mieste podľahla," uviedla polícia. Páchateľ zrejme využil, že seniorka tam bola sama.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy a prečin porušovania domovej slobody. Okamžite sa rozbehla operatívno- pátracia akcia. Policajti najprv podozrivú osobu monitorovali a potom zakročili aj s pomocou pohotovostného útvaru. Policajti najprv podozrivú osobu monitorovali a potom zakročili aj s pomocou pohotovostného útvaru. Útočník by sa mal už čoskoro postaviť pred sudcu.  

"Osobu podozrivú zo spáchania tohto skutku sa ešte v nedeľu večer podarilo zadržať a po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestniť do cely policajného zaistenia, " ukončuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, Lenka Ivanová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy