Jasno
14°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Ukradnutý čln z Rakúska: Razia pred obchodným centrom sa skončila zadržaním
Zdielať na

Ukradnutý čln z Rakúska: Razia pred obchodným centrom sa skončila zadržaním

BRATISLAVA / Policajná akcia pred nákupných centrom v Bratislave. Kriminálka tam zablokovala auto s kradnutým motorovým člnom. V putách skončilo viacero ľudí. Komplicov po zásahu konfrontovala rozrušená priateľka jedného zo zadržaných, padali aj vulgarizmy.

​Akcia sa rozbehla krátko popoludní. Kriminálka zablokovala osobné auto s banskobystrickým evidenčným číslom, v ktorom sedeli traja ľudia. Na prívese prevážali gumený motorový čln. Trojicu vytiahli z auta a spacifikovali ich.

Policajti mali zadržať tri osoby, dvoch mužov a jednu ženu. Miesto pred nákupným centrom opáskovali. Jedného muža potom odviedli. Na mieste ešte zostal druhý muž so ženou. Obaja s putami na rukách.

"Policajtmi krajskej kriminálnej polície boli dnes zadržané osoby v súvislosti s trestnou činnosťou, " vyjadruje sa k prípadu hovorkyňa Krajského riaditeľstva Mgr. Silvia Šimková.

Podľa informácií Televízie JOJ mal byť príves aj čln kradnutý v Rakúsku. Po jednom zo zadržaných mali dokonca pátrať, pretože nenastúpil do výkonu trestu. Potvrdila nám to priateľka zadržaného, ktorá na miesto dobehla rozrušená aj so svojim synom. Zadržanú ženu vraj pozná.

​Vyjadrila sa aj priateľka zadržaného

"Kradne v Rakúsku, aby ste vedeli ľudia. Taká čorkárka ako je tá lesba na Slovensku nie je. Ona ukradla loď a môjmu mužovi to dala predať. Ale lesba nemysli si, že ťa to minie, neminie ťa to, " vykrikovala po jednej z obvinených priateľka ďalšieho obvineného.

Podľa jej slov mala zadržaná žena naviesť jej priateľa, aby na kradnutú loď našiel kupcu. Údajne mu sľúbila, že sa s ním za to podelí.

"Môj muž ide do výkonu a chcel si nejaké peniaze spraviť aby si nakúpil čo potrebuje, ja len z materskej žijem. Ja nemám príjem, nemôžem ísť do roboty. No a čapli ich, " znova priateľka obvineného.

​Ženy začali nadávať a kričať po sebe. Zadržanú podozrivú radšej odviedli do policajného auta. Priateľku zadržaného policajti upokojovali.

"Policajti si robia svoju robotu, robia si ju dobre. Ja som rada, že môj muž pôjde do basy, tam mu bude dobre, vyjde von a začneme normálny život ale nedovolím, aby na môjho muža dávala krádež čo on neurobil a teraz idem vypovedať s pánom kriminálnikom, " ukončuje priateľka zadržaného.

Či je trojica podozrivá len z krádeže alebo je za tým aj niečo viac nám polícia zatiaľ neprezradila.

"Nakoľko sa momentálne vykonávajú trestné úkony, nie je možné poskytnúť viac informácií, " znova hovorkyňa Šimková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy