Jasno
14°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Šokujúci nález: Otec našiel mŕtveho syna spútaného na stoličke, s igelitom na hlave a v ženskom oblečení
Zdielať na

Šokujúci nález: Otec našiel mŕtveho syna spútaného na stoličke, s igelitom na hlave a v ženskom oblečení

KOSTOLNÉ / Záhadnú smrť mladého muža vyšetrujú kriminalisti z Nového Mesta nad Váhom. Mŕtve telo v bizarnej polohe našiel jeho otec. Príčinou smrti 32-ročného Jaroslava bolo podľa predbežných informácií udusenie.

Stalo sa to v tomto rodinnom dome v malej obci Kostolné v okrese Myjava. Keď 32-ročný Jaroslav nenastúpil ráno do práce, otec ho išiel skontrolovať. Na dverách zvnútra zamknutej izby rozbil sklo, aby sa dostal dnu. Naskytol sa mu desivý pohľad na syna spútaného na stoličke bez známok života. Ihneď privolal záchranárov, no bolo už neskoro. "32-ročnemu mužovi sa už žiaľ pomôcť nedalo a lekár konštatoval úmrtie," uviedla hovorkyňa OS ZZS Petra Klimešová.

Rodinný dom následne obsadili policajti, aby zaistili stopy a vypočuli susedov. Podľa našich informácií mŕtvy 32-ročný muž nemal na tele žiadne stopy po násilí, napriek tomu bol spútaný, mal na sebe ženské oblečenie a na hlave mal igelitové vrecko. Všetko však nasvedčuje tomu, že v čase jeho úmrtia sa v jeho izbe nikto ďalší nenachádzal.

Ohliadajúci lekár nariadil vykonať súdnoznaleckú pitvu

My sme sa rozprávali s otcom mŕtveho Jaroslava, ktorý nám povedal, že jeho syn sa v posledných dňoch zamykal na noc v izbe a trávil čas do rána na počítači. "On bol o stoličku priviazaný opaskom, na rukách putá, na nohách putá, na tvári igelitový sáčok, gumičku, parochňu mal ženskú, ženské boty, šak ja som sa ho zľakol, keď som ho zbadal. Ja som sa ho takto chytil, či je tvrdý a išiel som preč. Ani ten súdny lekár nevedel pochopiť, jak to tak on dokázal urobiť," vyjadril sa otec nebohého Jaroslava.

Obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie

"V súčasnej dobe prebiehajú procesné úkony a vzhľadom na okolnosti a citlivosť prípadu nie je možné poskytnúť bližšie informácie," informovala hovorkyňa KR PZ Petra Klenková.

Kriminalisti na mieste zaistili mobilný telefón a počítače patriace nebohému. Práve ich skúmanie by mohlo výrazne prispieť k objasneniu záhadnej smrti Jaroslava. "V danej veci vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície ORPZ v NMNV začal trestné stíhanie pre zločin zabitia," zakončila Klenková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy