Jasno
18°
Bratislava
Aurel
25.10.2024
Štrnásťročný chlapec na stanici ubodal policajta na smrť, ďalšieho zranil
Zdielať na
Krimi

Štrnásťročný chlapec na stanici ubodal policajta na smrť, ďalšieho zranil

Archívna reportáž

SARAJEVO / Štrnásťročný chlapec v bosnianskom meste Bosanska Krupa na policajnej stanici ubodal policajta a ďalšieho zranil. Mesto na severozápade Bosny a Hercegoviny po útoku, ktorý sa stal vo štvrtok večer, posilnilo bezpečnostné opatrenia, informovala agentúra Reuters.

Útok sa odohral po 22.00 hodine informovala televízia N1, podľa ktorej bol chlapec zatknutý. Podľa iného miestneho portálu polícia v meste na brehu rieky Uny posilnila bezpečnostné opatrenia.

"Maloletý prišiel na policajnú stanicu a pobodal dvoch policajtov. Jeden bol zabitý a stav druhého je stabilizovaný," povedal N1 bosniansky minister vnútra Ramo Isak. Ďalšie informácie vraj nemôže poskytnúť s ohľadom na to, že útočník je maloletý.

Portál Klix.ba uviedol, že útočník sa narodil v roku 2009. Server tiež citoval regionálneho ministra vnútra Adnana Habibiju, ktorý potvrdil, že úroveň bezpečnosti v meste bude posilnená. "Môžem povedať len toľko, že je to veľmi smutné, a zvlášť nás prekvapilo, že útočník je 14-ročný maloletý maloletý, ktorý si trúfol vstúpiť na policajnú stanicu a zaútočiť na policajta," dodal Habibija.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy