Jasno
15°
Bratislava
Aurel
25.10.2024
Tragický prípad: Tehotná mamička vypadla z okna vo výške 25 metrov
Zdielať na

Tragický prípad: Tehotná mamička vypadla z okna vo výške 25 metrov

Archívna reportáž

Nedávno sme informovali o chlapcovi, ktorý vypadol z okna

LEEDS / Mamička piatich detí v ôsmom mesiaci tehotenstva spadla z okna vo výške 25 metrov. Pád bol smrteľný, avšak iba pre ženu, dieťaťu sa podarilo prežiť. O správe informoval internetový portál Novinky.cz.

Tridsiatnička Emma Atkinsonová bola päťnásobná mamička a podľa susedov bola veľmi obľúbená.

“Celá komunita je v šoku. Jej partner a rodina má zlomené srdce. Bola to obľúbená a krásna mladá dáma, ” vyjadrovali sa o nej v superlatívoch susedia. Tak isto mohli potvrdiť, že okno mávala bežne otvorené, v deň incidentu počuli iba hlasné buchnutie a príšerný krik. Informoval český portál Novinky.cz.

​Nešťastná udalosť sa odohrala v utorok 22. októbra, kedy Emma vypadla z okna na sedemnástom poschodí. Polícia stále zisťuje viac informácií ohľadom prípadu, avšak podľa denníku The Sun sa zatiaľ nenašli žiadne podozrivé okolnosti, ktoré by mohli viesť k incidentu.

“Žena zomrela na mieste na následky svojich zranení. Neboli zistené žiadne a úrad koronera bol informovaný, ” potvrdil hovorca mestskej polície.

“Žena vo veku okolo tridsiatich rokov bola v pokročilom štádiu tehotenstva. Jej dieťa sa po incidente narodilo v nemocnici a dostáva sa mu kritickej starostlivosti,” dodal k prípadu hovorca.

​Emma svoje tehotenstvo dokumentovala aj na sociálnych sieťach, kde na viacerých fotkách pózovala aj so svojimi ďalšími deťmi. Podľa jednej z jej dcér už mala vybrané meno pre dieťa, mala sa volať Posie.

Naša krásna Posie bojuje i za maminku. Mami, tak veľmi ťa potrebujeme, vráť sa domov. Chcem ťa iba pobozkať a počuť tvoj hlas, ” napísala jej dcéra v príspevku na sociálnej sieti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy