Zatiahnuté
13°
Bratislava
Aurel
25.10.2024
Mŕtve ženské telo našli vedľa bytovky. Zomrieť mohla po páde z okna
Zdielať na

Mŕtve ženské telo našli vedľa bytovky. Zomrieť mohla po páde z okna

HUMENNÉ / Tragické ráno bolo v Humennom. Vedľa bytovky ležalo bezvládne telo. Lekár už len mohol skonštatovať smrť. Nebohou je 77-ročná žena. Podľa zdroja TV JOJ policajti pracujú s verziou, že zomrela po páde z okna na vyššom poschodí.

Telo zaregistroval náhodný okoloidúci. Bolo to krátko pred pol 6 nad ránom. Ide o bytovku priamo na Námestí Slobody v Humennom. Podľa zdroja TV JOJ, žena, ktorá osobu na ceste pri chodníku zbadala, ešte privolala záchranku. Žiaľ, akákoľvek pomoc už v tomto prípade žiaľ bola márna.

Policajti vykonali ohliadku miesta činu a zisťovali totožnosť nebohej osoby. "Vyšetrovanie ukázalo, že ide o 77-ročnú miestnu ženu," uviedla Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ v Prešove. 

Cudzie zavinenie nepotvrdili, ani nevylúčili

Nebohá žena bývala v jednom z bytov bytovke, pri ktorej ju našli. Na miesto prišiel aj kriminalistický technik, ktorý okolnosti zadokumentoval. Zároveň prišiel aj obhliadajúci lekár. Ten cudzie zavinenie ani nepotvrdil, ani nevylúčil. "Príčina smrti je doposiaľ neznáma. Obhliadajúci lekár odporučil súdno-lekársku pitvu. K príčine smrti sa na mieste vyjadriť nevedel," informovala Ligdayová. 

Podľa zdroja TV JOJ policajti pracujú s verziou, že žena zomrela po páde z okna z jedného z vyšších bytovky. Policajti však nekomentovali, či išlo o úmyselné konanie. Aj susedia boli skúpi na slovo. "V danej veci boli začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenie," dodala Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy