Jasno
14°
Bratislava
Sabína
27.10.2024
Chlap údajne nútil maloleté dievča k uspokojovaniu mužov
Zdielať na

Chlap údajne nútil maloleté dievča k uspokojovaniu mužov

MEDZILABORCE / 53-ročný Medzilaborčan údajne nútil 17-ročné dievča k uspokojovaniu cudzích mužov na vlakovej stanici v Humennom. Dával jej za to jedlo. Obvinili ho zo zločinu obchodovania s ľuďmi. Kým niektorí tvrdia, že tínedžerka za obvineným chodievala dobrovoľne, podľa iných zneužil jej zraniteľnosť a sociálnu situáciu.

Tínedžerka mala mužom uspokojovať v podchode

​Policajti zabúchali na dvere tohto bytu skoro ráno. Zaujímalo ich jediné. Kde je Slon. To bol názov nielen krycej akcie ale aj prezývka muža, ktorý podľa polície nútil tínedžerku uspokojovať mužov v podchode na vlakovej stanici. Po dvoch mesiacoch o tom prehovorila jeho príbuzná. "No a rozbehli sa do bytu, dali mu putá, zobrali ho. Ja som sa zľakla, lebo ja som to naživo nezažila, len v televízore," opísala príbuzná obvineného. 

Vyšetrovateľ muža obvinil zo zločinu obchodovanie s ľuďmi. V prípade dokázanie viny mu hrozí 10-ročný trest. "Muž podľa zistení polície v období od 19. júla do 9. augusta tohto roka na hlavnej železničnej stanici v Humennom, pod hrozbou násilia a zabitia, opakovane nútil maloletú osobu k orálnemu uspokojovaniu viacerých mužov," uviedol Roman Hájek, hovorca PPZ SR. 

Dievča údajne chodila za mužom dobrovoľne

Príbuzní hovoria, že zo začiatku chodila za obvineným dobrovoľne. "Ona tu prišla sama, ja som na ňu kričala, vulgárne som jej nadávala, že on je pre ňu starý. Len ona utiekla ráno," opísala príbuzná obvineného. "Keby nechcela, tak by s ním nešla. Prečo nezavolala políciu?" poznamenal miestny obyvateľ. 

Dievča, ktoré sa podľa polície stalo obeťou skončilo v rukách odborníkov. Muž je stíhaný väzobne a za sebou má podľa miestnych bohatú kriminálnu minulosť. Kým jedni ho bránia, iní hovoria, že si zaslúži najvyššiu trestnú sadzbu. Prípad zatiaľ uzavretý nie je. "Okresný súd Humenné zatiaľ podanie obžaloby, respektíve návrh neeviduje," dodala Ivana Petrufová, hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy