Jasno
14°
Bratislava
Sabína
27.10.2024
Zákruta na Pezinskej Babe sa stala osudnou pre 59-ročného motocyklistu
Zdielať na

Zákruta na Pezinskej Babe sa stala osudnou pre 59-ročného motocyklistu

PEZINSKÁ BABA / 59-ročný motocyklista prišiel o život na Pezinskej Babe. V zákrute sa zrazil s autom. Žiaľ, nedokázali mu pomôcť ani záchranné zložky.

Nehoda sa stala na Pezinskej Babe, tesne pred zjazdom na Pernek. V ostrej zákrute zrejme dostal motocyklista šmyk. Motocyklista mal podľa informácií TV JOJ ísť z Pezinskej Baby smerom do Perneku. V zákrute však náhle prešiel do protismeru. "Podľa doposiaľ zistených informácii vodič motocykla prešiel z neznámych príčin do protismeru, kde došlo k stretu s motorovým vozidlom Ford Ranger," informovala hovorkyňa KR PZ Silvia Šimková.

Na miesto smerovali všetky záchranné zložky. Aj napriek snahe privolaných záchranárov sa už motocyklistovi pomôcť nepodarilo. "Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo popoludní jednu ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci k dopravnej nehode motorkára s osobným motorovým vozidlom, pri ktorej 59 -ročný motocyklista utrpel zranenia nezlučiteľné so životom," uviedol zástupca hovorkyne OS ZZS Richard Bolješik.

Hasiči zabezpečili miesto dopravnej nehody proti požiaru a asistovali aj pri odstraňovaní úlomkov z plastov či skla. Policajti úsek museli uzavrieť, tvorili sa tu rozsiahle kolóny. premávku z oboch smerov púšťali nárazovo. "Predmetná dopravná nehoda je v štádiu objasňovania," zakončila Šimková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy