Skoro jasno
18°
Bratislava
Dobromila
28.10.2024
57-ročný vodič prešiel do protismeru. Zachrániť ho už nedokázali
Zdielať na

57-ročný vodič prešiel do protismeru. Zachrániť ho už nedokázali

ZVOLEN / Nehoda sa stala v smere zo Zvolena na Dobrú Nivu. 57-ročný vodič so svojim vozidlom zišiel z cesty a skončil v kríkoch neďaleko nej. Keď ho ľudia vytiahli z auta, nejavil známky života.

​Auto prešlo do protismeru

Nehoda sa stala niekoľko kilometrov za Zvolenom. Vodič auta išiel smerom od Dobrej Nivy. Zo zatiaľ neznámych príčin auto náhle prešlo do protismeru a skončilo mimo cesty. "57-ročný vodič osobného auta na rovnom úseku cesty, v smere svojej jazdy z nezistených príčin prešiel vozidlom do protismeru. Následne zišiel do priekopy, kde prednou časťou auta narazil do kríka," hovorí Mária Faltániová, hovorkyňa Krajského policajného zboru v Banskej Bystrici.

​Resuscitácia nepomohla

Vodiči okoloidúcich áut ale aj záchranárka, ktorá cestovala do práce na mieste nehody zastavili, a mužovi sa snažili pomôcť. Keď ho vyťahovali spoza volantu nejavil známky života, nepomohla ani okamžitá resuscitácia. Všetky okolnosti kvôli ktorým k tragédií došlo bude vyšetrovať polícia.

"Na mieste dopravnej nehody došlo k usmrteniu vodiča z doposiaľ nezistených príčin. Trestnú príčinu smrti určí až nariadená súdna pitva," dodala Faltániová. Na mieste bol aj znalec z odboru dopravy. Polícia vo Zvolene začala trestné stíhanie pre usmrtenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy