Jasno
11°
Bratislava
Vladimíra
16.10.2024
Vláda v Trebišove. Namiesto milióna rozdelí dva
Zdielať na

Vláda v Trebišove. Namiesto milióna rozdelí dva

TREBIŠOV / V Trebišove sa po dvoch rokoch opäť konalo výjazdové rokovanie vlády Slovenskej republiky. Ide o región, ktorý dlhodobo patrí medzi najmenej rozvinutý. Miestni preto okrem strategických projektov čakali aj na okamžité peniaze, ktoré môžu ihneď použiť, aby si aspoň trochu pomohli.

Vláda prišla do Trebišova pôvodne rozdeliť milión eur. Pripravených bolo 60 projektov. Príjemcami sú obce a mestá, rôzne organizácie či cirkvi. Predseda vlády prišiel výsledky rozdelenia okamžitej pomoci prezentovať na stretnutie predstaviteľov samospráv z celého okresu. "Ak budú nejaké dobré požiadavky, tak som ochotný pre prospech týchto ľudí navýšiť rozpočet, ktorý tu máme," povedal predseda vlády. 

Argumenty boli naozaj vážne suma sa preto navýšila o ďalší milión eur. Vláda je pripravená poskytnúť peniaze na dva dlhoročné problémy. Oba sa týkajú športovej infraštruktúry a boli zhodne ocenené na sumu 500 000 eur. Ide o výstavbu telocvične v Kráľovskom Chlmci a dokončenie rekonštrukcie krytej plavárne v Trebišove.

V Trebišove sa už mesiace trápia so syfilisom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy