Jasno
13°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Erik Tomáš sa stal členom strany Smer-SD
Zdielať na

Erik Tomáš sa stal členom strany Smer-SD

BRATISLAVA / Poslanec Národnej rady SR Erik Tomáš, ktorý sa do parlamentu dostal na kandidátke Smeru-SD, sa stal členom tejto strany. Informoval o tom dnes na sociálnej sieti.

"V rukách držím dokument, podľa ktorého Okresná rada Smer-SD Bratislava IV jednohlasne odsúhlasila moje členstvo v strane. Mnohých asi prekvapí, že sa tak udialo až po toľkých rokoch. Moje pôsobenie na profesionálnych pozíciach v oblasti komunikácie si stranícku príslušnosť nevyžadovalo. Od roku 2016 som však politik a poslanec za stranu Smer-SD a preto považujem za správne, aby som bol aj jej členom," uviedol s tým, že mu to umožní legitímnejšie prezentovať politické názory i komentovať vnútrostranícke pomery.

"Do strany vstupujem v čase, keď už nie je na takom výslní ako v minulosti, o to viac môže byť môj krok chápaný úprimnejšie. Stále v tomto subjekte vidím veľký potenciál ponúkať občanom stabilitu, silný sociálny program i strategické riešenia," dodal. Zároveň podotkol, že chce pokračovať v činnosti v sociálnom výbore parlamentu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy