Zatiahnuté
19°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Obľúbené značky potravín nakúpia zákazníci Tesca ešte výhodnejšie
Zdielať na

Obľúbené značky potravín nakúpia zákazníci Tesca ešte výhodnejšie

Zdroj: Tesco

Silné značky, nízke ceny! Tesco pomáha zákazníkom ušetriť, preto odteraz garantuje nízke ceny už aj na stovky značkových potravín. Cieľom tejto iniciatívy je ponúkať zákazníkom skutočne nízke ceny pri najžiadanejších produktoch každodennej spotreby, či už pod vlastnou značkou Tesca alebo iných známych značiek. Najobľúbenejšie domáce a zahraničné značky ako Rajo, Pribináčik, Rajec, Milka či Coca-Cola budú odteraz ešte lacnejšie.

"V Tescu nám záleží, aby zákazníci vždy nakupovali výhodnejšie, preto trvalo zaručujeme nízke ceny. Dôkladne sme analyzovali potreby a preferencie našich zákazníkov, aby sme im uľahčili nakupovanie ich obľúbených výrobkov. Zlacňujeme stovky ďalších produktov so zameraním na značkové čerstvé aj trvanlivé produkty a nápoje, ktoré sú odteraz označené červeným logom Garantujeme nízke ceny. Zákazníci tak v Tescu dlhodobo ušetria aj mimo špeciálnych akcií," hovorí marketingová riaditeľka Tesca na Slovensku Diana Golanová a dodáva: "Zákazníci sa môžu spoľahnúť, že v Tescu platia menej a dostanú aj naďalej skvelú hodnotu za peniaze. Navyše, obľúbené produkty pravidelne zaraďujeme do programu Clubcard cien, keď môžu nakúpiť ešte výhodnejšie."

Červené logo Garantujeme nízke ceny označuje stovky produktov s výhodnou cenou na trhu v rámci konkurencie. Ide o stovky produktov, ktorých bežné ceny kontrolujú týždenne odborníci v Tescu a nastavujú ich tak, aby boli pre zákazníkov Tesca vždy skutočne nízke a dostupné. Pod garanciou nízkych cien zákazníci nájdu bežné výhodné ceny svojich obľúbených produktov popri ďalších výhodných možnostiach nákupu, ako sú Clubcard ceny. V programe je aktuálne vyše 1 000 najpredávanejších produktov vlastnej značky Tesca aj značkových výrobkov.

Najčítanejšie