Jasno
23°
Bratislava
Zdenka
23.9.2024
MSV v Brne predstaví inovácie, ktoré menia priemysel
Zdielať na

MSV v Brne predstaví inovácie, ktoré menia priemysel

Zdroj: Medzinárodný strojársky veľtrh

65. ročník Medzinárodného strojárskeho veľtrhu predstaví na jednom mieste inovácie, ktoré posúvajú priemyselnú výrobu do novej éry.

Najvýznamnejšie stredoeurópske podujatie zamerané na technologické inovácie sa uskutoční na brnianskom výstavisku od 8. do 11. októbra 2024.

MSV je dlhodobo lídrom medzi priemyselnými veľtrhmi v celom regióne. Na tohtoročnom ročníku sa návštevníkom predstaví 1 386 spoločností z viac ako 40 krajín, ktoré prezentujú svoje najnovšie technológie a inovácie zo všetkých oblastí priemyslu. Aj tento rok sa veľtrh teší výraznej pozornosti zahraničných spoločností, ktoré tvoria polovicu všetkých vystavovateľov. Čína, Francúzsko, Taliansko, Japonsko, Maďarsko, Poľsko, Slovensko, provincia Taiwan a Ukrajina otvoria oficiálne stánky podporované vládou alebo proexportnou inštitúciou. Tradičnou súčasťou veľtrhu bude Česká národná expozícia, ktorá na jednom mieste sústredí služby štátu pre podnikateľov. Jednou z hlavných tém podujatia bude digitalizácia priemyslu. Tejto téme sa bude venovať projekt Digitálna továreň 2.0.

Medzinárodný strojársky veľtrh

Novinkou bude program v Expozícii technológií, ktorý na konkrétnych príkladoch z praxe ukáže, ako sa dajú nasadiť výrobné technológie v strojárskych podnikoch. Návštevníci uvidia aj baliacu linku v akcii vďaka projektu Kaletech Packaging Live. Na tohtoročnom MSV sa uskutoční aj jubilejný 10. ročník Fóra aditívnej výroby, ktoré predstaví najmodernejšie metódy profesionálnej 3D tlače. Prvýkrát sa uskutoční aj rozšírená výstava profesionálnych 3D tlačiarní 3DEXPO.

Medzinárodný strojársky veľtrh

Medzinárodný strojársky veľtrh sa začína na brnianskom výstavisku v utorok 8. októbra 2024 a potrvá do piatka 11. októbra 2024. Otvorený bude denne od 9.00 do 17.00 h, posledný deň do 16.00 h. Cenovo najvýhodnejšie vstupenky je možné zakúpiť online na www.msvbrno.cz.

Najčítanejšie