Skoro jasno
19°
Bratislava
Dionýz
9.10.2024
O kvalitu a chuť sa v Tescu starajú experti. Pomáhať bude aj známy šéfkuchár Martin Novák
Zdielať na

O kvalitu a chuť sa v Tescu starajú experti. Pomáhať bude aj známy šéfkuchár Martin Novák

Zdroj: Tesco

Tesco sa túto jeseň zameria na vylepšenie ponuky pre zákazníkov z hľadiska kvality a chuti. Vďaka kvalitnému sezónnemu ovociu a zelenine od certifikovaných dodávateľov a prísnym kontrolám kvality doručí to najlepšie pre svojich zákazníkov a zákazníčky. S kontrolou kvality reťazcu pomôžu nielen noví Tesco experti a certifikovaní dodávatelia, ale aj známy slovenský šéfkuchár Martin Novák.

"V Tescu každý deň prinášame našim zákazníkom cenovo dostupné produkty s najvyššími štandardmi čerstvosti a kvality. Naším cieľom je dlhodobo zabezpečiť najvyššiu úroveň kvality v celom sortimente. Aj preto sme sa rozhodli ísť nad rámec doterajších aktivít a posilňujeme ešte viac procesy kontrolovania kvality čerstvých potravín. Už v septembri tohto roka sme vyškolili expertov na kontrolovanie kvality ovocia a zeleniny nielen v obchodoch, ale aj v našich distribučných centrách. Naši odborníci skontrolujú niekoľkokrát denne stovky produktov, aby sme našim zákazníkom mohli zaručiť tú najvyššiu kvalitu," hovorí Martin Bulla, prevádzkový riaditeľ Tesca na Slovensku.

Podľa neho zvýšené kontroly ovocia a zeleniny v celom reťazci od dodania až po vystavenie v predajni zabezpečia, aby každý produkt spĺňal prísne kritériá ako napríklad certifikáciu Global GAP či dodržiavanie ekologických noriem. Pre lepšiu orientáciu budú výrobky, ktoré spĺňajú prísne kritériá kvality, označené zlatou pečaťou: Vybrané expertmi pre kvalitu a chuť.

V Tescu zákazníci nájdu kvalitné sezónne ovocie a zeleninu aj vďaka certifikovaným dodávateľom. "Spolupracujeme len s tými najlepšími dodávateľmi, ktorí zdieľajú naše hodnoty kvality a čerstvosti. Naše partnerské vzťahy s lokálnymi farmármi a renomovanými producentmi nám umožňujú ponúknuť zákazníkom Tesca široký sortiment produktov, ktoré sú nielen chutné, čerstvé, ale aj cenovo dostupné. V Tescu sa snažíme každý deň prinášať našim zákazníkom niečo navyše, pretože vieme, že kvalita a čerstvosť sú základom zdravého a chutného stravovania," dopĺňa Martin Bulla.

Ambasádorom kampane kontroly kvality, čerstvosti a chuti ovocia a zeleniny v Tescu bude populárny slovenský šéfkuchár Martin Novák. Úspešný majiteľ reštaurácií aj tvár gastronomickej televíznej šou je synonymom pre kvalitné jedlo aj potraviny. "Naša spolupráca so šéfkuchárom Martinom Novákom je dôkazom našej nekompromisnej snahy o kvalitu. Martin, známy svojím profesionálnym prístupom, bude hodnotiť čerstvosť a kvalitu ovocia a zeleniny v predajniach TESCO podľa najprísnejších kritérií. Jeho odborné oko a skúsenosti nám pomáhajú zabezpečiť, aby každý kúsok, ktorý ponúkneme, bol nielen chutný, ale aj plný výnimočných chutí a nutričných hodnôt. S jeho podporou sa snažíme prinášať našim zákazníkom len to najlepšie a urobiť tak z každého nákupu jedinečný zážitok," prezrádza Diana Golanová, marketingová riaditeľka Tesca na Slovensku.

Šéfkuchár Martin Novák je známy aj z televíznej šou Na nože. V roku 2023 v bratislavskom Starom Meste otvoril vlastné bistro Søgu. Od roku 2019 bol šéfkuchárom v oceňovanej reštaurácii Zámok Šimák v Pezinku. V minulosti viedol kuchyne aj v obľúbených bratislavských podnikoch Fach či Lemon Tree Sky bar & restaurant. Varil tiež pre členov holandskej či britskej kráľovskej rodiny. V tomto roku obsadil tretiu priečku v súťaži Kuchár roka, ktorú organizuje bedeker Gurmán na Slovensku.

Najčítanejšie