Oblačno
13°
Bratislava
Boris
14.10.2024
Letná súťaž na čerpacích staniciach ORLEN pozná víťaza
Zdielať na

Letná súťaž na čerpacích staniciach ORLEN pozná víťaza

Zdroj: ORLEN

Veľká letná súťaž siete čerpacích staníc ORLEN "Vyhraj leto plné zážitkov" pozná víťaza. Odovzdanie výhry prebehlo na čerpacej stanici ORLEN v Nitre-Lužiankach. Súčasťou bola aj degustácia produktov Stop Cafe, a to zemiakových lokší a lahodnej Fairtrade kávy. Ochutnávka bola dostupná aj pre širokú verejnosť.

Súťaž s ORLENOM prebiehala v období od 1. 6. do 31. 8. 2024 a podmienkou bolo natankovanie minimálne 20 litrov paliva Verva alebo Efecta na akejkoľvek čerpacej stanici ORLEN v Slovenskej republike. Následne bolo potrebné zadať kód z pokladničného bloku do formulára na webovej stránke alebo ho odoslať formou sms. "Počas celej doby trvania súťaže boli pre súťažiacich pripravené aj denné výhry, a to 92 nabitých TANKARIET Easy s kreditom 50 €, 92 pobytov podľa vlastného výberu v hodnote 700 € a 92 poukazov na zážitky s portálom najzazitky.sk v hodnote 200 €," uviedol Marek Gieroń, konateľ spoločnosti ORLEN Unipetrol Slovakia.

Hlavnou výhrou bola dovolenka v hodnote 10 000 €, ktorá si našla svojho víťaza v okolí Nitry, kam mu ju slávnostne prišli odovzdať konatelia spoločnosti ORLEN Unipetrol Slovakia Jan Suchocki a Tibor Kotora.

Po odovzdaní výhry bola pre výhercov a motoristov tankujúcich na čerpacej stanici pripravená ochutnávka plnených zemiakových lokší, ktoré ORLEN ponúka exkluzívne ako jediná sieť čerpacích staníc na Slovensku. Nechýbala ani chutná káva s označením Fairtrade a pestrá ponuka produktov privátnej značky Stop Cafe.

Zástupcovia vedenia spoločnosti odovzdali cenu víťazovi.

ORLEN

"Sme radi, že sme mohli našim zákazníkom priniesť súťaž týchto rozmerov. Už teraz sa môžu tešiť na spotrebiteľskú súťaž o fantastické ceny, ktorú pripravujeme spoločne s vianočnou kampaňou," oznámil Jan Suchocki, riaditeľ siete čerpacích staníc ORLEN. Zákazníci si vianočné darčeky s výraznými zľavami budú môcť nakúpiť aj u vybraných partnerov v ORLEN aplikácii. Spoločnosť ORLEN sa neustále snaží svojim zákazníkom prinášať nové funkcionality vo svojej aplikácií, ktoré zahŕňajú nové možnosti uplatnenia bodov a lákavé súťaže nevynímajúc. Obľúbenosť používania aplikácie dokazuje aj skutočnosť, že aplikácia má viac ako 100 000 zákazníkov.

Sieť čerpacích staníc ORLEN vstúpila na Slovensko v roku 2019, keď otvorila svoju prvú stanicu v Malackách a aktuálne pozostáva z 95 staníc. Spoločnosť ORLEN ponúka na čerpacích staniciach v Slovenskej republike aditivované palivá Efecta s preukázanými čistiacimi účinkami a prémiové palivá Verva, ktoré okrem starostlivosti o motorový systém majú maximálne vylepšené výkonnostné parametre. Súčasťou sortimentu je aj široká ponuka doplnkového predaja a občerstvenia pod značkou Stop Cafe. ORLEN vydáva aj vlastné tankovacie karty Easy a Business a zákazníkom ponúka vernostnú aplikáciu ORLEN.

Lenka Terpáková, hovorkyňa

Najčítanejšie