Zatiahnuté
Bratislava
Klement
23.11.2024
Netradičná grilovačka. Obed na kapote auta
Zdielať na

Netradičná grilovačka. Obed na kapote auta

BRATISLAVA / Horúčavy, ktoré nás v posledných dňoch dosť potrápili sa dali všelijako aj príjemne využiť - opaľovať sa, kúpať, bicyklovať... Ale napríklad sa dá aj ušetriť na plyne a namiesto na sporáku využiť na prípravu obeda kapotu auta.

Kuracie varíme aj celý deň

Ešte pred jedlom si musíme poriadne umyť nielen ruky, ale tiež auto. "Máme tu kuracie mäsko, napácované, slaninku, zeleninu - rôzne druhy a vajíčko," vymenúva majiteľ reštaurácie Robert Lamprecht.

Varíme pri teplote nad 30 stupňov Celzia, najlepšie v bezvetrí. A potom... už len čakáme. "Možno hodinku," dodáva Lamprecht. Skôr dve... len na slaninu. Zelenina by ešte trochu slnka potrebovala a kuracie mäso je určite výzva na celý deň.

Téme sa venuje reportérka Dana Strculová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy