Netradičná grilovačka. Obed na kapote auta
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Horúčavy, ktoré nás v posledných dňoch dosť potrápili sa dali všelijako aj príjemne využiť - opaľovať sa, kúpať, bicyklovať... Ale napríklad sa dá aj ušetriť na plyne a namiesto na sporáku využiť na prípravu obeda kapotu auta.
Netradičná grilovačka. Obed na kapote auta
Kuracie varíme aj celý deň
Ešte pred jedlom si musíme poriadne umyť nielen ruky, ale tiež auto. "Máme tu kuracie mäsko, napácované, slaninku, zeleninu - rôzne druhy a vajíčko," vymenúva majiteľ reštaurácie Robert Lamprecht.
Varíme pri teplote nad 30 stupňov Celzia, najlepšie v bezvetrí. A potom... už len čakáme. "Možno hodinku," dodáva Lamprecht. Skôr dve... len na slaninu. Zelenina by ešte trochu slnka potrebovala a kuracie mäso je určite výzva na celý deň.
Téme sa venuje reportérka Dana Strculová. INFORMÁCIE ONLINE TU.
TV JOJ