Recept šéfkuchára Massima. Palacinky na francúzsky spôsob
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Ak máte radi sladké jedlá, možno zmeníte plány na víkendový obed alebo večeru. V piatkových Novinách o 17-tej si pre vás šéfkuchár Massimo pripravil ďalšiu kulinársku dobrotu - Crêpe Suzette, teda palacinky na francúzsky spôsob.
Taliansky šéfkuchár Massimo z reštaurácie La Lanterna vám v piatkových Novinách o 17-tej navarí palacinky na francúzsky spôsob. Aby ste si ho mohli pripraviť, potrebujete tieto ingrediencie.
Palacinkové cesto:
300g mlieka
150g hladkej múky
2 vajcia
40g masla
30g kryštálového cukru
kôra z 1/2 pomaranča
Pomarančová omáčka:
šťava z troch pomarančov
šťava z jedného citrónu
150g Gran Marnier likéru
130g kryštálového cukru
80g masla
VŠETKY RECEPTY OD OBĽÚBENÉHO ŠÉFKUCHÁRA MASSIMA NÁJDETE TU.
Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.
ISIFA