Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
František
4.10.2024
Miňonky rozprávajú s Ivou Pazderkovou o parkovaní päťkrát inak
Zdielať na

Miňonky rozprávajú s Ivou Pazderkovou o parkovaní päťkrát inak

Zdroj: Miňonky

Život väčšiny žien neformujú priamo samotné zážitky, ale užívajú si najmä následnú interpretáciu. Mamičke rozhodne rozprávajú iný variant príbehu než je ten, ktorý sa dozvie priateľ. Aj najlepšej kamarátke je to potrebné podať trochu inak. Iva Pazderková túto domnienku potvrdzuje päticou rozprávania, kde vysvetľuje, ako došlo k poškriabaniu priateľovho auta.

1) Apel na city

Poškriabané auto je predsa úplná blbosť v porovnaní s tým, čo hrozného sa Ive mohlo stať. Jednoduchý recept na priateľa teda znie: "Poriadne ho vystraš hrôzami, ku ktorým mohlo dôjsť. Potom ho ale hneď upokoj, že k ničomu vážnemu nedošlo, takže má vlastne ohromné šťastie. Musí potom predsa pochopiť, že odretý lak na aute je úplná maličkosť."

Advertisement

2) Žiadny stres!

Stresu už bolo predsa dosť, a napriek tomu je tu niekto, kto z toho znova šalie. Iva sa teda pohodlne usadí na gauč, dá si kávičku s Miňonkami a upokojí mamičku, že zas nič tak vážneho sa nestalo: "Ten stĺpik som nevidela, tak som to jednoducho oškrela." Všetky výhrady potom náležite ospravedlní tým, že akú si Ivu mamička urobila, takú ju má, nie?

Miňonky

3) Magdi?!

Najlepšia kamarátka, tá človeka vždy vypočuje a podrží, od toho tu ostatne je. Alebo nie? Iva si dá masku, postupne si kladie na oči aj uhorky a od samého rozčúlenia si omylom prilepí na čelo aj jednu Miňonku. Potom začne rozprávať pekne od pľúc a zakončí to slovami: "Veď ty si so mnou najazdila tisíce kilometrov...Čo ja som zlá vodička?!?"

Miňonky

4) Priznať farbu

Strážcovia zákona majú predsa na práci dôležitejšie veci, než sú oškreté stĺpiky, takže základná rada znie: Buďte milá, očarujúca, priznajte sa a ospravedlňte sa tak ako Iva. Aj keď si možno v duchu myslíte svoje, buďte rozkošná a ústretová. Uvidíte, že potom určite všetko dobre dopadne. Ostatne to dosvedčuje aj Iva, keď sa do toho vysvetľovania nechtiac zamotá a potom musí zachrániť situáciu slovami: "Teda nie, že by ste len popíjali kávičku a nič nerobili." Nakoniec sa sladko usmeje a ponúkne policajtovi k tej kávičke Miňonky.

Miňonky

5) Kto vlastne nevie šoférovať?

Najväčšia potupa je však vysvetľovať inštruktorovi v autoškole, že ste tu vlastne úplným omylom. Ten, kto nevie šoférovať, predsa nie je Iva, ale jej priateľ, ktorý má auto s automatickou prevodovkou: "D - dopredu, R - rovno, kto sa v tom má vyznať?" pýta sa Iva sa zmäteným výrazom v tvári.

Miňonky

Pozri sa na všetky videá na Youtube channel Miňonky a zisti, ako Iva rozpráva príbeh o poškriabaní auta päťkrát inak - svojmu priateľovi, mamičke, najlepšej kamarátke Magde, policajtovi a inštruktorovi v autoškole.

Najčítanejšie správy