Jasno
11°
Bratislava
Natália
6.10.2024
Black Friday 2017 - nákupný ošiaľ už začal
Zdielať na

Black Friday 2017 - nákupný ošiaľ už začal

Zdroj: SITA

Obchodníci hlásia rapídny nárast objednávok v obchodoch s elektronikou. Ľudia si už začínajú uvedomovať, že do Vianoc nezostáva príliš veľa času. Ak ste ešte nezačali hľadať, tak sa do toho určite vložte naplno. Niektoré kategórie tovarov sa vypredajú skôr, ako by ste čakali.

Skorým vybavením darčekov si navyše ušetríte kopec nervov a stresov z toho, že vám predajca nestihne dodať tovar a zároveň sa vyhnete tlačenici v nákupných centrách. Viete však o tom, že na včasnom nákupe môžete aj výrazne ušetriť?

Nakupujte vtedy, kedy sa to najviac oplatí

Nákup vianočných darčekov často zamáva s nejedným rodinným rozpočtom. Niektorí Slováci si dokonca musia na nákup darčekov požičať. Preto by sme vám chceli dať do pozornosti 3 nákupné sviatky, ktoré môžu vianočné nákupy spríjemniť. Sú nimi Deň dopravy zdarma, Black Friday a CyberMonday.

Deň dopravy zdarma - U Slovákov je veľmi obľúbenou akciou práve Deň dopravy zdarma. Organizuje ho cenový porovnávač Heureka. Tento rok bude akcia prebiehať 3 dni, od 13.11. do 15.11.. Do akcie sa zapojili obchody ako TPD, Mall alebo Datart.

Black Friday - Tiež veľmi dobre známy nákupný ošiaľ označovaný aj ako Čierny piatok. Tento rok pripadá Black friday na 24.novembra. Akcia nie je organizovaná, môže sa do nej zapojiť ktorýkoľvek obchod. Veľké obchodné reťazce zvyknú akciu predĺžiť o 2 dni, aby oslovili ešte viac potenciálnych zákazníkov.

Cyber Monday - Tento deň vznikol ako odozva na čierny piatok. Black Friday je zameraný viac-menej na priamy nákup v obchodných centrách. Po tom najväčšom nápore a doslova prevalcovaní obchodov zákazníkmi, zistili maloobchodníci jeden zaujímavý jav. V pondelok po najväčšom rozruchu z nakupovania prišla druhá vlna zvýšenia nákupu a to priamo cez internet v e-shopoch. A preto prišiel Cyber Monday.

30 tipov na vianočný darček

V spolupráci s portálom TopByvanie.sk, najväčším online katalógom nábytku a bytových doplnkov, sme pre vás pripravili 30 tipov na vianočný darček. 15 pre muža a 15 pre ženu. Ak si nad výberom darčekov lámete hlavu, tak sa inšpirujte tipmi na drobnosti, ktorými určite nič nepokazíte:

Pre muža

Holiaci strojček, Inteligentné hodinky, Športtester, Činky, Kniha, Parfum, Mobilný telefón, Elektrická zubná kefka, Slúchadlá, Peňaženka, Pracovné náradie, Prenosný reproduktor, Čítačka kníh, Kozmetický balíček, Kravata.

Pre ženu

Kvalitný parfum, Kozmetický balíček, Kulma, Žehlička na vlasy, Depilátor, Elektrická zubná kefka, Poukážka na masáž, Kabelka, Kniha, Smoothie mixér, Šperk, Hodinky, Diár, Spodná bielizeň, Kávovar.

Najčítanejšie správy