Oblačno
16°
Bratislava
Kristián
19.10.2024
V meste za jeden deň minimálne štyri vlámania do áut
Zdielať na

V meste za jeden deň minimálne štyri vlámania do áut

Zdroj: Rick Takagi

V Košiciach sa v utorok vlámali do minimálne štyroch áut, v čase od soboty vykradli ďalšie. Štyri z áut boli značky Škoda.

V Košiciach sa v utorok vlámali do minimálne štyroch áut, v čase od soboty vykradli ďalšie. Štyri z áut boli značky Škoda.

Policajti zatiaľ nepoznajú totožnosť páchateľa ani jedného vlámania. Agentúru SITA o tom informoval zástupca košickej policajnej hovorkyne Peter Žaludek.

V čase od 0:10 do 7:30 na Važeckej ulici neznámy páchateľ vnikol do osobného auta Škoda Felicia. Po vypáčení zámku dverí z vozidla ukradol autorádio, dva reproduktory, ochranný pogumovaný povlak na prevoz psov, dva páry stieračov, sadu náhradných žiaroviek, sadu skrutkovačov a reflexnú vestu žltej farby. Majiteľovi vozidla vznikla krádežou škoda 5-tisíc korún a poškodením 3,5 tisíca korún.

V rovnaký deň oznámil 37-ročný Ondrej z okresu Rožňava, že sa mu v čase od 13:00 do 14:30 na Alejovej ulici neznámy páchateľ vlámal do osobného motorového vozidla Škoda Fabia, odkiaľ odcudzil detskú kabelku z rifľoviny s MP3 prehrávačom a rôznu detskú kozmetiku. Krádežou poškodenému spôsobil škodu 4 510 korún a poškodením vozidla 6,5 tisíca korún.

Na Rastislavovej ulici od 15:45 do 16:00 niekto vnikol do osobného motorového vozidla Škoda Felicia. Z vozidla ukradol koženú tašku s osobnými dokladmi, dokladmi od vozidla, bankomatové karty a finančnou hotovosťou štyritisíc korún. Majiteľovi auta, 59-ročnému Košičanovi, vznikla škoda päťtisíc korún.

Zatiaľ neznámy páchateľ sa v čase od 15:30 do 16:00 na Pražskej ulici po prekonaní uzamknutého uzatváracieho mechanizmu batožinového priestoru vlámal do osobného auta Opel Corsa. Z vozidla zobral koženú diplomatku s identifikačnou kartou na vstup na letisko, zmluvu bežného účtu v banke, dvadsať stravných lístkov a notebook, čím spôsobil celkovú škodu 31-tisíc korún.

V čase od 20:00 15. septembra do 20:30 18. septembra sa na Donskej ulici neznámy páchateľ vlámal do osobného motorového vozidla Škoda Fabia. Páchateľ po rozbití sklenenej výplne okna z vozidla odcudzil autorádio, držiak na mobilný telefón, zdravotné materiály, posteľnú sadu, riad, kozmetiku. Majiteľke auta, 27-ročnej Prešovčanke, krádežou vznikla škoda 35-tisíc korún a poškodením vozidla dvetisíc korún.

Zdielať na

Najčítanejšie správy