Jasno
10°
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Rihanna bude v novembri koncertovať v Bratislave
Zdielať na

Rihanna bude v novembri koncertovať v Bratislave

Zdroj: Katy Watts

Podľa organizátorky Kataríny Žákovej pôjde o jediný speváčkin koncert v strednej Európe.

Speváčka Rihanna, ktorej hity kraľujú svetovým hitparádam, príde 27. novembra koncertovať do Bratislavy. Publikum si tak bude môcť v podaní známej rhytm and bluesovej hviezdy vypočuť aktuálny hit Umbrella či nedávny Unfaithful. Podľa organizátorky Kataríny Žákovej pôjde o jediný speváčkin koncert v strednej Európe.

 "U nás už sme robili veľa podobných koncertov, referencie sú výborné," vysvetlila Žáková, prečo sa speváčkin manažment rozhodol pre Bratislavu. Podľa nej príťažlivú 19-ročnú speváčku neuvidia v Rakúsku, ani v Maďarsku či Poľsku a pravdepodobne ani v Prahe, kde Rihanna nedávno nakrúcala videoklip k aktuálnemu singlu Shut Up And Drive.

Exotická kráska z Barbadosu v súčasnosti patrí k špičke na svetovej popovej scéne, čo potvrdzujú aj dve ceny zo septembrových MTV Video Music Awards, napríklad za najlepší videoklip roka 2007.

Rihanna, vlastným menom Rihana Robin Fenty, na seba upozornila už ako tínedžerka. Jeden kamarát ju predstavil hudobnému producentovi Evanovi Rogersovi, ktorý s ňou nahral demo nahrávku s 20 pesničkami. Jej prvý singel Pon De Replay obletel rozhlasové stanice po celých Spojených štátoch.

Rovnaký úspech zožal aj debutový album Music of the Sun z augusta 2005. V apríli 2006 vydala druhý album A Girl Like Me, ktorý hneď zaujal hitmi S.O.S, Unfaithful a Break it Off. Singel Umbrella, ktorý sa stal hitom tohto leta, je z jej nového albumu Good Girl Gone Bad, ktorý vydala 5. júna. Pesničku nahrala s raperom Jay-Z, ktorý v Bratislave koncertoval v septembri 2006.

Organizátori koncertu už na Slovensko priniesli známe mená ako The Black Eyed Peas, Jay-Z, Sean Paula či Snoop Dogg. Lístky na Rihannin koncert v Národnom tenisovom centre už sú v predaji. Ich uvádzacia cena je od 1299 Sk, časom bude stúpať.

Zdielať na

Najčítanejšie správy