Polojasno
16°
Bratislava
Vendelín
20.10.2024
Paroubek sa dnes neženil, vystrelil si z novinárov?
Zdielať na

Paroubek sa dnes neženil, vystrelil si z novinárov?

Po celej Nitre sa dnes od rána preháňala kolóna novinárov, ktorí pátrali po mieste, kde sa mal ženiť český ex-premiér Jiří Paroubek. Ten však celý deň trávi v Prahe a pracuje. Pozrite si naše VIDEO.

Viaceré médiá priniesli pred pár dňami informáciu, že šéf českých sociálnych demokratov sa dnes bude ženiť. Svadba mala byť v Nitre, lebo práve odtiaľ pochádza jeho nastávajúca – tlmočníčka Petra Kováčová. Nechýbala ani reportérka TV JOJ Diana Pavlisová. Z novinárov si však niekto vystrelil.

Svadba sa totiž nekonala. Bývalý český premiér pracoval celý deň v Prahe, reportérovi TV JOJ Tomášovi Měšťanovi sa ho podarilo nájsť v sídle sociálnych demokratov Lidovom dome. Jiří Paroubek tam je na pracovných stretnutiach, ale až do večera sa odmieta k udalosti vyjadriť. Je otázne, či niečo povie aj večer, ale na šiestu hodinu má zvolanú tlačovku a pražskí novinári sa ho na to budú pýtať.

Ich kolegovia v Nitre sa dnes presúvali od hotela k hotelu a od kostola ku kostolu, samozrejme, v pátraní nevynechali ani mestský úrad. „Myslím si, že sme prehľadali každé miestečko, kde by sa svadba mohla konať, ale nič sme nenašli,“ hovorí D. Pavlisová, ktorá pripravila reportáž pre Noviny o 19.30.

Otázne tak zostáva, či išlo o obyčajnú novinársku kačicu senzácie chtivých žurnalistov, alebo Paroubek s Kováčovou „pustili“ zámernú dezinformáciu, aby potom neskôr ľahšie ochránili svoje súkromie, ak sa naozaj budú brať.

Zdielať na

Najčítanejšie správy