Jasno
16°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Tragédia, v noci prišli o život 2 ľudia
Zdielať na

Tragédia, v noci prišli o život 2 ľudia

Mimoriadne tragická nehoda sa stala dnes o 02:30 medzi Žilinou a Martinom, o život prišli dvaja ľudia. Vodič Fordu Mondeo s bratislavskou značkou z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a zachytil protiidúcu audinu. Pozrite si zábery VIDEO z nočnej akcie.

Mimoriadne tragická nehoda sa stala dnes o 02:30 medzi Žilinou a Martinom, o život prišli dvaja ľudia. Vodič Fordu Mondeo s bratislavskou značkou z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a zachytil protiidúcu audinu.

Po náraze zišiel vodič Audi z cesty do priekopy a následne Ford narazil do ďalšieho auta - dodávky Renault. Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, pri nehode vo Forde zahynuli 19- a 31-ročný vodič a spolujazdec.

Zatiaľ nie je známe, kto z nich šoféroval. Vodič Audi je ľahko zranený, vodič Renaultu a jeho spolujazdec sú s ťažkými zraneniami hospitalizovaní v žilinskej nemocnici. Po nehode museli cestu uzavrieť na viac ako tri hodiny.

Vodičovi Audi alkohol nezistili, zraneným odobrali krv na zistenie alkoholu. Či pred jazdou pila posádka Fordu zistia pri pitve. Prípad polícia vyšetruje ako usmrtenie, okolnosti a miera zavinenia tragickej nehody je predmetom vyšetrovania.

Zdielať na

Najčítanejšie správy