Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Zhorel dom do tla
Zdielať na

Zhorel dom do tla

V Ďurkove pri Košiciach zhorel dom. Nepomohol ani rýchly zásah hasičov. Dom zhorel úplne. VIDEO: zábery z miesta nešťastia, zásah hasičov

V Ďurkove pri Košiciach zhorel dom. Ide o obydlie v tamojšej rómskej osade. Nepomohol ani rýchly zásah hasičov. Dom ľahol popolom.

Podľa tvrdení miestnych obyvateľov išlo o chatrč, ale bola čiastočne murovaná. Nešťastie sa stalo v sobotu večer. Hrozila dokonca aj oveľa väčšia tragédia, ale našťastie sa ľuďom z domu podarilo v poslednej chvíli utiecť.

Dom obývala jedna rómska rodina: dvaja dospelí a ich tri deti. Všetci boli v čase požiaru doma. Keď zbadali oheň vybehli na dvor, ale bolo to v poslednej chvíli. Príčinu požiari zatiaľ hasiči nepoznajú a presne ju nevedia identifikovať ani obyvatelia domu.

Zásah hasičov bol čiastočne komplikovaný. Museli totiž čakať aj na energetikov. V blízkosti ohniska bol stĺp verejného osvetlenia. Energetici ho museli odpojiť od elektriny, inak to bolo hrozba nielen pre ľudí, ktorí celú akciu sledovali, ale aj pre samotných hasičov.

VIDEO: zábery z miesta nešťastia, zásah hasičov

Zdielať na

Najčítanejšie správy