Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Za bieleho dňa vykradli zlatníctvo
Zdielať na

Za bieleho dňa vykradli zlatníctvo

Zo zlatníctva v Partizánskom sa včera podarilo dvom zlodejom odísť s poriadnym úlovkom. Tí ukradli zlato za viac než tri milióny korún. <b>Pozrite si zábery zachytené priemyselnou kamerou</b>

Vianoce sa blížia a nákupná horúčka začína. A zlatníctva sa stávajú znovu terčom lupičov. Veď koho by nepotešil pod stromčekom zlatý prsteň, či retiazka...

Zo zlatníctva v Partizánskom sa včera podarilo dvom zlodejom odísť s poriadnym úlovkom. Tí ukradli zlato za viac než tri milióny korún. Do predajne vošli medzi pol jednou a jednou popoludní, teda takmer na pravé poludnie.

Páchatelia počkali, kým predavačky odídu na obed, potom si odomkli dvere a vzali takmer všetko zlato. Polícia prosí svedkov, ktorí si všimli na námestí v Partizánskom podozrivé osoby aby volali na číslo 158.

Predajňa sa nachádza na námestí, kde je cez deň poriadne rušno. Okolie je navyše monitorované kamerami. Zlodeji sa napriek tomu rozhodli kradnúť.

Ku dverám najskôr prišiel jeden z mužov. Tváril sa že telefonuje a pritom odomykal dvere. Trvalo mu to presne dve a pol minúty. Hneď ako bolo otvorené vošiel do vnútra zlodejov komplic s veľkou taškou. Natiahol si rukavice a pustil sa do práce. 

Muži pracovali bez akéhokoľvek maskovania. Prechádzali popri nich desiatky ľudí a nikto si nič nevšimol.

Takýto spôsob krádeže prekvapil aj skúsených špecialistov. Podľa našich informácií polícia overuje aj to, či tento čin nesúvisí s marcovou krádežou zlata v Košiciach.

Vtedy si páchatelia odniesli lup za viac než 9 miliónov korún. Policajti ich síce chytili, prokurátor ich pustil na slobodu.

Zdielať na

Najčítanejšie správy