Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Deti sa môžu povoziť na parovlaku s anjelom a čertom
Zdielať na

Deti sa môžu povoziť na parovlaku s anjelom a čertom

Malí cestujúci samozrejme neodídu bez sladkej odmeny.

Na podujatí Detský parovlak bude deti sprevádzať pri jazde bratislavskými koľajnicami Mikuláš s čertom a anjelom.

Akcia sa bude konať v sobotu, 8. decembra, a ide o poslednú tohtoročnú zážitkovú jazdu, ktorú organizuje Klub priateľov histórie železničnej dopravy v spolupráci so Železnicami Slovenskej republiky.

Žiaden z malých cestujúcich neodíde bez sladkej odmeny. Pre poslušné deti bude mať pripravené prekvapenie Mikuláš a pre lapajov zase čert. Každý návštevník, ktorý príde v Mikulášskej čapici dostane bonusový darček.

Sobotňajší program sa začne o 11:15 prehliadkou Múzea dopravy s Mikulášom, čertom a anjelom. Pokračovať bude jazdou parovlakom po hlavných bratislavských železničných spojkách, zastaví sa v staniciach Petržalka, Nové Mesto a Lamač a predpokladaný koniec podujatia je o 15:00 na Hlavnej stanici.

Do vlaku je možné nastúpiť iba v začiatočnej stanici v Múzeu dopravy. Parovlak pozostáva z historickej parnej lokomotívy 331.037 a z historických vozňov.

Vstupné na podujatie pre deti od dvoch do 15 rokov je 200 Sk a pre návštevníkov starších ako 15 rokov 300 Sk. Lístky možno kúpiť v pokladni Múzea dopravy na Šancovej ulici denne okrem pondelka medzi 10:00 a 16:00. Počet miest je limitovaný.

Zdielať na

Najčítanejšie správy