Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
December začal tragédiami na cestách
Zdielať na

December začal tragédiami na cestách

Tri nehody na území Slovenska ochromili dopravu. <b>VIDEÁ: nehoda pri Banskej Štiavnici, nehoda áut, ktoré dopadli na kapotu, včerajšia nehoda na prešovskej križovatke</b>

Dnešný deň priniesol na cestách niekoľko dopravných nehôd. Vyžiadali si jednu obeť a niekoľko zranených.

Prvou a najtragickejšou dopravnou nehodou, kde zaúradovala smrť bola dopravná nehoda, ktorá sa stala dnes skoro ráno pri Banskej Štiavnici. Zahynul pri nej 26-ročný vodič Alfa Romeo zo Svätého Antona.

Mladý vodič dostal pri predbiehaní auta v zákrute šmyk. Neovládateľné auto sa potom niekoľkokrát prevrátilo a skončilo na streche mimo cesty. Podľa svedkov nehody, išiel vodič príliš rýchlo a nezvládol riadenie auta.

Druhá nehoda osobných áut sa stala na severe Slovenska. Vodič Wolksvagenu Pasat sa zrejme ponáhľal na oslavu a medzi Dlhou a Krivou na Orave začal predbiehať. V tom pravdepodobne dostal balans a zrazil sa s dodávkou. Obe autá sa prevrátili mimo cesty. Dvaja ľudia sa zranili.

Bez vážnejších poranení sa zaobišla včerajšia nehoda na jednej z prešovských križovatiek. Krátko po polnoci sa na zasneženej ceste zrazili dve osobné autá. Po zrážke skončilo jedno auto natlačené na stĺpe a druhé prevrátené na boku.

Zdielať na

Najčítanejšie správy