Jasno
16°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Pri Korytnici došlo k vážnej nehode
Zdielať na

Pri Korytnici došlo k vážnej nehode

Pri Korytnici došlo dopoludnia k vážnej nehode. <b>VIDEO: zábery z miesta nehody, rozbitý Peugeot</b>

Pri Korytnici došlo dopoludnia k vážnej nehode.

Vodička zeleného Peugeotu pravdepodobne nezvládla v pravotočivej zákrute  riadenie. Na mokrej, čerstvo zasneženej ceste dostala šmyk. Vodič kamiónu, ktorý šiel za ňou už nedokázal zrážke zabrániť a narazil do zadnej časti auta.

Mladú Bystričanku, ktorá našťastie neutrpela vážnejšie zranenia, odviezla záchranka do vojenskej nemocnice v Ružomberku. V aute s ňou cestoval aj jej psík Rony. Nič sa mu nestalo, no zostal poriadne vyplašený. O psa sa postarali ružomberskí hasiči.

Tí sa dnes na Liptove ešte nezastavili, podľa našich informácií, už mali ďalšie dva výjazdy k nehodám.

Okolo 14:30 sa len "obšuchol" poľský autobus a osobné auto. Nikto nebol zranený. Pre agentúru SITA to povedala Ingrid Jančulová zo žilinskej polície.

Krátko nato sa o pár metrov nižšie čelne zrazil linkový autobus, ktorý smeroval do Banskej Bystrice, so Škodou Felicia. Ako dodala Jančulová, vodič Felicie prešiel z dosiaľ nezistených príčin do protismeru a zrážke s autobusom už nedokázal zabrániť.

Pravdepodobnou príčinou nehody bolo neprispôsobenie rýchlosti stavu a povahe vozovky zo strany vodiča osobného auta. Spolujazdkyňa vo Felicii sa našťastie zranila len ľahko.

Čerstvý sneh a mokrá vozovka počas tohto víkendu zjavne šoférov prekvapila.

Viac uvidíte v dnešných Novinách TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy