Jasno
10°
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Iba osemnásťročnú dievčinu zabil vlak
Zdielať na

Iba osemnásťročnú dievčinu zabil vlak

Priamo pred očami priateľa prišla o život osemnásťročná Bratislavčanka, ktorú v pondelok večer zrazil na železničnej stanici v Malackách vlak. <b>VIDEO: ako si na dievča spomínajú príbuzní a známi </b>


Priamo pred očami priateľa prišla o život osemnásťročná Bratislavčanka, ktorú v pondelok večer zrazil na železničnej stanici v Malackách vlak.

Na želežničnej stanici v Malackách sa priamo pred očami svojho 22-ročného priateľa vrhla pod vlak 18-ročná Bratislavčanka. Zúfalý rušňovodič vlaku EUROCITY, ktorý v Malackách ani nestojí, nešťastiu zabrániť nemohol.

Privolaná lekárka mohla už len konštatovať smrť. Telo dievčaťa bolo natoľko znetvorené, že ho mali problémy identifikovať aj jej známy. Telo previezli na pitvu. Jej 22-ročný šokovaný priateľ z Malaciek skončil na pozorovaní na psychiatrickej klinike.

Prečo sa dievčina odhodlala k takémuto činu zatiaľ nie je jasné, všetci sa však zhodujú v tom, že to bolo milé a tiché dievča. Jej rodina si však myslí, že príčinou tohto skratu bola nešťastná láska.

Od začiatku roka ide o desiatu osobu, ktorá zomrela v obvode železničných dráh. Vlani zomrelo na železnici z rôznych príčin 99 osôb, 43 sa ťažko zranilo a 30 utrpelo ľahké zranenia.

 

 Viac uvidíte v Novinách TV JOJ o 19.30.

Zdielať na

Najčítanejšie správy